Probeer ook deze bladerdeeg broodjes met ei. Een heerlijk hapje van bladerdeeg, gevuld met romige roerei, champignons en gedroogde tomaatjes. Leuk om te maken voor een brunch of voor Pasen.
Lekker recept voor een origineel hapje: bruschetta's met aubergine en ricotta. In 25 minuten heb je deze smaakvolle bruschetta's al gemaakt. Perfect voor bij een borrel of als voorgerecht. Probeer het zelf ook!
Bak snel en makkelijk deze mini quiches met geitenkaas. Heerlijk met spinazie en walnoten en op smaak gebracht met tijm. Perfect voor elke gelegenheid, van borrel tot brunch!
Maak zelf een smaakvolle pizza funghi met dit eenvoudige recept. Met een handvol ingrediënten en een paar stappen heb je in no-time een heerlijke pizza op tafel staan.
In een half uurtje maak jij deze heerlijke rode curry met kip. Met kokosmelk, een lekkere mix van groenten en een handje cashewnoten zet jij een smaakvolle maaltijd op tafel. Perfect voor een doordeweekse avond.
Geniet van een smeuïge mango mousse, verrijkt met kokosflakes. Gemaakt met griekse yoghurt en slagroom, gemengd met zoete mango en vanille. Een verfrissend dessert om van te genieten na elke maaltijd.
Maak met dit eenvoudige recept aubergine met honing, ook wel berenjenas con miel genoemd. Een Spaans tapashapje waarbij je aubergine schijfjes lichtbruin bakt en besprenkelt met honing.
Geniet van zelfgebakken pesto broodjes, perfect voor elke gelegenheid! Met een vleugje knoflook en Parmezaanse kaas, gevuld met heerlijke pesto en afgebakken in de oven. Leuk bij de borrel, een high tea of Pasen.