Geroosterde kikkererwten

Krokante kikkererwten uit de oven met een licht pittig en kruidig laagje. Lekker als snack of over de salade of soep!

Hapjes en snacks 10 min + 25 min

ingrediënten

voor 1 kommetje

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200° C. Meng alle ingrediënten door elkaar en verdeel over een bakblik. Het makkelijkste is het om deze te bekleden met bakpapier.

  2. Rooster de kikkererwten 15 min in de oven en schep er dan nog eens met de lepel doorheen. Zet ze nogmaals 10 tot 15 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn. Laat afkoelen en geniet er van.

Heeft het gesmaakt?
366 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!