Gezonde mueslirepen maken

Op zoek naar een gezond tussendoortje? Dan zijn deze gezonde mueslirepen echt perfect. Gevuld met haver, verschillende noten, dadels en kaneel.

Tussendoortjes 15 min + 30 min oventijd

ingrediënten

voor 8 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200° graden.

  2. Prak de banaan.

  3. Hak de noten en dadels fijn.

  4. Meng de havervlokken en de maple syrup met de geprakte banaan.

  5. Ontpit de dadels en snijd zo klein mogelijk.

  6. Meng hier vervolgens ook de hazelnoten, walnoten, kaneel en dadels doorheen.

  7. Verdeel bakpapier over een cakeblik.

  8. Verdeel het mengsel over het cakeblik en druk goed aan.

  9. Bak voor 30 minuten op 200° graden.

  10. Laat daarna goed afkoelen om vervolgens in repen te snijden.

  11. Tip: Bewaar ze max. 4 dagen in een afgesloten trommel.

Heeft het gesmaakt?
52 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sanne

Ik deel met jullie de lekkerste lactosevrije en/of glutenvrije recepten. Vooral voor mensen met een gevoelige buik en pds. Zowel voor ontbijt, lunch, diner, snack en de allerlekkerste bakrecepten.