Zoet zure garnalen in omelet wrap

Een omeletwrap gevuld met garnalen met een zelfgemaakte zoet zure saus

Hoofdgerecht 40 min

ingrediënten

voor 2 personen

Saus:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Voeg alle ingrediënten (behalve de maizena) toe aan een pannetje verwarm deze en roer goed door elkaar. Los de maizena op in een eetlepel water en voeg toe aan de saus zodra deze kookt en klop met een garde er doorheen.

  2. Laat de saus iets indikken. Haal de knoflook er uit. Proef of hij goed op smaak is. Bak de roerbakgroenten in een pan en voeg na een paar minuten de garnalen toe en bak even mee. Voeg dan de saus en de stukjes ananas toe en verwarm door.

  3. Klop de eieren los met een scheutje melk en een snufje peper en zout en bak hier 2 omeletten van in een koekenpan met een beetje boter of margarine. Leg de omelet op een bord en vul deze met de zoetzure garnalen met groenten. Lekker met rijst.

Heeft het gesmaakt?
110 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!