Gourmet recept: aardappel tortilla
Leuk als bijgerecht voor de gourmet avond: mini aardappel-ei pannenkoekjes met bosui
ingrediënten
BENODIGDHEDEN
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Klop het ei los met de room of melk, peper, zout en paprikapoeder. Snijd het bosuitje in dunne ringen. Vet een gourmetpannetje in en verdeel wat aardappelschijfjes en wat bosui over de bodem. Schenk wat van het eimengsel er over en laat de aardappeltortilla’s ca 8 minuten stollen en bakken.
Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!