Bruschetta rode biet en geitenkaas

Een lekker hapje van brood belegd met zachte geitenkaas, rode biet en knapperige stukjes walnoot.

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd kleine blokjes van de rode biet en hak de walnoten fijn.

  2. Bestrijk de sneetjes brood licht met olie. Verhit een grillpan en bak de stokbroodjes iets krokant.

  3. Neem een stukje stokbrood en smeer hier een beetje geitenkaas op. Leg hier vervolgens een paar blokjes rode biet op. Verdeel een beetje gehakte walnoot er over en een beetje rucola.

  4. Bestrooi de bruchetta’s met een beetje zwarte peper.

  5. Maak zo alle bruschetta’s en serveer direct.

Heeft het gesmaakt?
9 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.