Noedels met tofu

Lekkere makkelijke Oosterse roerbak met noedels, broccoli en tofu in een lekkere woksaus

Hoofdgerecht 25 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. In plaats van stukjes roerbak tofu te kopen kun je ook een blok tofu kopen, deze goed laten uitlekken en er zo veel mogelijk vocht uit persen en deppen en dit in kleine stukjes snijden.

  2. Kook de broccoliroosjes 3 minuutjes voor en laat daarna uitlekken. Verhit een beetje olie in een (wok)pan op hoog vuur en blokjes roerbak de tofu hierin. Voeg de fijngesneden rode peper toe naar smaak. Bak ook de champignons mee. Voeg de broccoli toe en bak een paar minuutjes mee.

  3. Kook de noedels gaar. Voeg de woksaus toe aan de roerbak en warm even door. Schep de noedels door de roerbak en garneer het gerecht met cashewnoten.

Heeft het gesmaakt?
83 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!