Mango tiramisu

Fris en tropisch toetje van laagjes room, lange vinger en mango met eventueel een scheutje Limoncello

Nagerecht 25 min + 2 uur opstijven

ingrediënten

voor 4 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Doe het vruchtvlees van de mango’s in de keukenmachine (bewaar wat stukjes voor de garnering) en mix fijn. Voeg een scheutje limoncello toe en meng erdoor.

  2. Mix de slagroom met de kwark en basterdsuiker romig. Breek de lange vingers in stukjes. Verdeel wat stukjes over de bodem van de glaasjes. Maak dan laagjes met mangopuree, room, lange vingers, mangopuree en eindig met de room.

  3. Schep er nog wat overgebleven stukjes op en garneer met wat geraspte kokos. Laat ze minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Je kunt ze ook al een dag van te voren maken.

  4. Tip: je kunt deze tiramisu ook in een ovenschaal maken.

Heeft het gesmaakt?
198 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!