Pastasalade met tijm

Vegetarische pastasalade met tomaat, mozzarella en tijm, deze valt bij iedereen in de smaak en is perfect voor bij de barbecue!

Bijgerecht 20 min

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Kook de pasta gaar in ca. 10 minuten, giet af en spoel af met koud water. Pers het teentje knoflook uit en meng deze met de creme fraiche, mayonaise, peper, zout en tijm. Schep dit mengsel door de koude pasta.

  2. Halveer de tomaatjes en laat de balletjes mozzarella uitlekken. Schep deze door de pastasalade. Is de saus erg dik? Dan kun je een eetlepel water toevoegen aan de pastasalade.

  3. Bewaar de pastasalade afgedekt in de koelkast, maximaal 2 dagen.

Heeft het gesmaakt?
125 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!