Menu

Gevulde champignons met salami

Gevulde champignons met salami - 3.3 out of 5 based on 12 votes

gevulde champignons met salami

HAPJE/VOORGERECHT – 20 MIN + 15 OVENTIJD – 12 STUKS **

Heerlijk tapas gerecht van champignons gevuld met tomaat, paprika en salami.

 
Ingrediënten
12 grote champignons
Zout en (versgemalen) peper
1/4 rode paprika
50 g salami
1 tomaat
3 eetl geraspte kaas
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 garden. Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog. Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit. Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes. Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Beoordeling 3.29 (12 Stemmen)
Share Button