Menu

Romig bastogne dessert

Romig bastogne dessert - 3.6 out of 5 based on 41 votes

Romig bastogne dessert

NAGERECHT – 25 MIN + 1 UUR WACHTEN – 4 PERSONEN *

Dit toetje is een caloriebom maar wel heel erg lekker!

  
Ingrediënten
8 bastognekoeken
100 gr monchou
75 gr suiker
75 gr boter, gesmolten
100 ml slagroom
Granaatappelpitjes (of ander fruit)
 
Materialen
Mixer
 
Bereiding
Maak de koekjes fijn en meng met de gesmolten boter. Vul de glaasjes of kommetjes met tot ongeveer 2 cm met het mengsel en druk lichtjes aan. Laat de bodem 10 min hard worden in de koelkast. Mix de slagroom met een stijf en mix daarna in een andere kom de monchou met de suiker door elkaar. Spatel de slagroom en het monchou-mengsel door elkaar en verdeel over de bastogne bodems. Laat het ongeveer een uur opstijven in de koelkast en garneer voor het opdienen met granaatappelpitjes. Ook lekker met kersen of aardbeien.

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Beoordeling 3.62 (41 Stemmen)

Share Button