Omeletrolletjes met spinazie

Een leuk gerecht voor een high tea of een picknick: omeletrolletjes met spinazie, gevuld met geitenkaas en pijnboompitten. Ook lekker om als lunch te eten.

Tussendoortjes 25 min

ingrediënten

voor 8 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de spinazie fijn en klop los met de eieren. Voeg peper en zout toe.

  2. Smelt een beetje boter in een koekenpan en giet het eiermengsel gelijkmatig in de pan. Dek de pan af met een deksel en bak de omelet aan een zijde goudbruin. Draai de omelet voorzichtig om.

  3. Ik laat altijd de omelet op een bord glijden en draai het bord boven de pan om. Bak ook de andere kant goudbuin, zorg dat de omelet goed gaar is van binnen.

  4. Laat de omelet op een bord glijden en laat een paar min afkoelen. Kruimel de geitenkaas erover en bestrooi met pijnboompitten.

  5. Rol de omelet voorzichtig op en snijd in plakken. Steek de rolletjes vast met een prikker en serveer ze lauwwarm.

Heeft het gesmaakt?
61 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!