Salade met druiven en noten

Perfecte combi van sla met zoete druiven, krokante pecannoten en zachte kaas. Lekker als simpele lunch salade of als bijgerecht.

Bijgerecht 15 min

ingrediënten

voor 2 personen

Dressing:

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de peer in vieren en snijd het klokhuis eruit. Snijd de peer verder in plakjes.

  2. Brokkel de kaas in stukjes.

  3. Halveer de druiven.

  4. Mix de ingrediënten van de dressing door elkaar.

  5. Meng de sla met de druiven, peer, pecannoten en kaas lichtjes door elkaar en voeg op het laatst de dressing toe.

  6. Tip: houd je niet van blauwe kaas of gorgonzola? Vervang deze dan door geitenkaas of brie of iets anders wat je wel lekker vindt.

Heeft het gesmaakt?
16 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!