Cake in mok

Makkelijk en snel: binnen 10 minuten een luchtige cake met frambozen uit de magnetron

Bakrecept 5 min + 2 min magnetron

ingrediënten

voor 2 stuks

Benodigdheden

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Meng de bloem, suiker en bakpoeder door elkaar. Klop met een garde de eieren, melk en olijfolie er door.

  2. Giet het beslag in 2 grote mokken en laat een stuk of 8 frambozen per mok er in vallen.

  3. Zet elke mok ongeveer 2 minuten op 700 watt in de magnetron. De tijd kan ietsjes afwijken want elke magnetron is weer anders.

  4. Controleer met een sateprikker of de cake gaar is van binnen. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker of spuit er een toef slagroom op. Je kunt de frambozen ook vervangen door ander fruit.

Heeft het gesmaakt?
263 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!