Zalm broccoli schotel

Perfect voor een doordeweekse dag: ovenschotel met aardappelen, broccoli en verse zalm in een romige sausje met een vleugje mosterd. Lekker gegratineerd met kaas uit de oven.

Hoofdgerecht 25 min + 15 min oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd de broccoli in roosjes. Verwarm de oven op 200 graden. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten in een pan met water. Voeg de laatste 5 minuten ook de broccoli roosjes toe. Klop de kookroom met de mosterd en wat peper en zout door elkaar.

  2. Controleer of de aardappelen beetgaar zijn en giet ze samen met de broccoli af en verdeel deze in een ovenschaal. Snijd de zalm in blokken en leg deze tussen de aardappels en broccoli. Schenk de kookroom er over en verdeel als laatste de kaas er over. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven.

Heeft het gesmaakt?
935 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!