Mosterd ribkarbonade

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Hoofdgerecht 15 min + 40 min oventijd

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de sneetjes 10 min in de oven tot ze knapperig zijn. Bestrijk 1 zijde van de ribkarbonades met de honing mosterd. Verkruimel het brood en bestrooi het vlees met het broodkruim.

  2. Meng de krieltjes, uien en de olijfolie in een ovenschaal. Bestrooi met flink wat zout en peper en leg het vlees er op en zet ongeveer 40 min in de oven. Lekker met een frisse salade.

Heeft het gesmaakt?
6 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!