Mini sandwiches met brie

Lekker bij de high tea of picknick: prikkers met brood, brie en komkommer. Leuk om te serveren of uit te delen. 

Hapjes en snacks 15 min

ingrediënten

voor 4 stuks

Materiaal

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd het brood (verwijder eventueel de korstjes) in vieren zodat je 4 kleine vierkantjes hebt.

  2. Snijd de brie in plakjes zo groot als het brood en leg deze op de overige broodstukjes. Druppel er een beetje honing op en bestrooi met wat fijngehakte walnoot.

  3. Maak stapeltjes van brood met komkommer en brood met brie. Doe dit om en om en 4 op elkaar. Prik eerst een druif aan het stokje en prik dan de prikker door de broodstapeltjes. Serveer ze direct.

  4. Tip: wil je deze mini sandwiches al van tevoren maken? Doe dit dan max. 1 dag van tevoren en bewaar ze in de koelkast. Laat ze voor het serveren op kamertemperatuur komen.

Heeft het gesmaakt?
5 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!