Meghli (Libanese pudding)

Dit Libanees dessert wordt genuttigd tijdens speciale gelegenheden, maar is ook super lekker om zomaar te maken. Gemaakt met o.a. rijstmeel, kaneel en kokos.

Nagerecht 15 min + 1 uur wachten

ingrediënten

voor 4 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Breng het water met de rijstmeel aan de kook. Voeg al roerend de suiker en de kruiden toe.

  2. Laat de pudding indikken en schep deze dan direct in schaaltjes of glaasjes.

  3. Laat afkoelen in de koelkast en bestrooi dan de bovenzijde met kokos en garneer met de noten.

Heeft het gesmaakt?
22 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!