Pitabroodje met geitenkaas

Op zoek naar een snelle en smaakvolle maaltijd? Dit recept voor een pitabroodje met geitenkaas combineert geitenkaas, gegrilde paprika, avocado en knapperige walnoten tot een perfecte optie voor een heerlijke lunch of lichte avondmaaltijd.

Lunch recept 15 min

ingrediënten

voor 5 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Heb je geen tijd om de rode ui in te leggen (een paar uur of langer in een kommetje met witte wijnazijn) dan kun je deze ook bakken in een pan.

  2. Bak de pitabroodjes af indien nodig. Snijd de gegrilde paprika’s in reepjes en snijd de avocado in blokjes.

  3. Vul de pita’s met een beetje spinazie of sla, gegrilde paprika, geitenkaas, stukjes avocado en grof gehakte walnoot. En voeg op het laatst wat rode ui en een snuf zwarte peper toe.

  4. Tip: lekker als lunch of makkelijke maaltijd met een kop soep bijvoorbeeld.

Heeft het gesmaakt?
7 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!