Vis met kokant kaas uien korstje

Geef een visfilet makkelijk een lekkere twist met dit krokante korstje van ui, kaas en paneermeel

Ingredienten
4 witvis filets (diepvries of vers)
1 grote ui of 2 kleintjes
75 gr parmezaanse kaas (geraspt of vlokken)
50 gr paneermeel
scheut olijfolie + om in te smeren
bosje verse peterselie
peper en zout
1 eetlepel citroensap
olie om in te bakken
 
Materialen
Ovenschaal
Keukenmachine
 
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden. Vet de ovenschaal in met een laagje olijfolie. Leg de (ontdooide) visfilets in een ovenschaal besprenkel ze met citroensap en bestrooi met peper en zout. Doe de ui in stukken in een keukenmachine.
 
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
vis krokant korstje 01
Voeg de kaas en peterselie toe en mix tot een fijn mengsel. Schep het paneermeel er door en voeg een scheutje olijfolie toe totdat het mengsel smeerbaar is. Verdeel het kaas uienmengsel met een lepeltje over de vis. Bak de vis in ongeveer 12 minuten gaar (afhankelijk van de dikte). Lekker met een frisse salade.

42 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.