Kerstmenu #1: klassieke toppers

In deze blog vind je heel veel inspiratie voor een klassiek kerstmenu. Van garnalencocktail tot gevulde kip en pavlova, maar wel allemaal makkelijk te maken zoals je van LeukeRecepten gewend bent :). Je vindt telkens 3 voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en ideeën voor de kerstbrunch die je kunt combineren. Binnenkort volgt er ook een kidsproof menu’s en een super easy menu.

3 x klassieke gerechten voor de Kerst brunch:

Kerst scones met cranberry

Kerststol

Kip ragout

 

Bewaar
Print
Deel

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Reacties

Laat je reactie achter

Loes Spaans 15 december 2017 om 17:44

Water loopt in de mond

Beantwoorden
Ingrid 22 december 2017 om 20:22

Deze dingen maakt mijn moeder vaak!

Beantwoorden

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.