Top 10 recepten van deze maand

#1 Pasta pesto met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Dit lekkere en makkelijke recept met pasta en kip in een lekkere romige pestosaus moet je een keer geprobeerd hebben!

#2 Aspergesoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Heerlijk en makkelijk basisrecept voor een romige verse aspergesoep met een topping van reepjes ham en ei

#3 Pasta met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Snel en makkelijk een heerlijk pastagerecht op tafel met zalm en spinazie in een romige saus, echt een perfecte combinatie!

#4 Courgettesoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere zelfgemaakte courgettesoep met een vleugje munt en room. Deze soep kun je in slechts 20 minuutjes eenvoudig maken.

#5 Lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.

#6 Wraps met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere tortilla wraps gevuld met Mexicaans gekruide kip en paprika. Makkelijk en snel klaar.

#7 Pasta met roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Geniet van een heerlijke pasta met romige saus, perfect voor een snelle en smaakvolle maaltijd. Deze pasta zit boordevol champignons, kipstukjes en broccoli en is afgemaakt met wat (Parmezaanse) kaas.

#8 Lekkerste appeltaart recept
  • Bakrecept
  • 1 uur 30 min + 1 uur 20 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Met dit recept bak je de lekkerste appeltaart met een krokante korst en een stevige, licht zoete vulling van appel. En je snijdt er perfecte stukken van. Heerlijk recept met custard en amandelspijs.

#9 Gevulde paprika’s met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Makkelijke maaltijd van gevulde paprika's uit de oven met een kruidig gehaktmengsel gegratineerd met kaas

#10 Pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Klassiek recept voor romige Italiaanse spaghetti carbonara met spekjes, eieren en Parmezaanse kaas