Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Begin het jaar goed met Fitgirl + winactie

Sporten en voeding zijn twee dingen die vaak samen gaan. Want door de juiste voeding kun je het beste uit jezelf halen met sporten en je doel sneller bereiken. Of je nou wil afvallen, een betere conditie wil of juist meer spiermassa wil opbouwen.
 
Zelf probeer ik 2 x per week naar de sportschool te gaan, en dat lukt aardig. Dit doe ik al ruim 3 jaar, daarvoor was ik niet echt een sporter. Maar Eric ging al regelmatig naar de fitness en op een gegeven moment ben ik met hem mee gegaan, met z’n tweeën is het een stuk makkelijker en leuker! Mijn doel is een betere conditie en d.m.v. krachttraining wat spiermassa op te bouwen. Ik merk dat ik meer energie heb en dat mijn lichaam hierdoor sterker is geworden.

Krachttraining

Veel vrouwen hebben een verkeerd beeld bij krachttraining en denken dat ze transformeren in een gespierde bodybuilder. Maar als je het op een goede manier doet krijg je er een slanker en strakker lichaam door en word je er fysiek en mentaal ook sterker door. Hoe je dat het beste kunt aanpakken daar weet Sandra Blacquiere van fitgirl.nl alles van. Zij begon in 2013 vanuit haar passie voor krachttraining en een gezonde manier van leven dit leuke en informatieve platform voor vrouwen.
garnalensalade

maca smoothie

boerenkool chips
Het leuke aan Fitgirl.nl vind ik dat niet alleen de focus ligt op het lichamelijk trainen maar ook op het positief veranderen van je mindset. Krachttraining in combinatie met de juiste voeding, ontspanning en instelling maakt je sterker en brengt je lichaam in balans. Fitgirl.nl is een complete site die vol staat met leuke en interessante artikelen over voeding, training en mindset. Zo lees je er bijvoorbeeld hoe je jezelf kunt motiveren, welke fabels en feiten er waar zijn en vind je er een stappenplan voor de beginnende fitgirl. Ook staan er heel veel lekkere en gezonde recepten op zoals een garnalen salade, maca smoothie en gezonde chips van boerenkool (klik op foto voor recept).

Stijlvol trainen

En als je traint (of wil gaan beginnen) doe je dat natuurlijk in stijl. Op fitgirl vind je een webshop met vele stijlvolle shirtjes, bh’s, leggings en handschoenen van het merk Baseativa. Deze comfortabele kleding is van hoogwaardige kwaliteit en is zowel stoer als vrouwelijk en is er op gericht dat je optimaal kunt trainen. Het martiaal is absorberend, ademend, sluit mooi om je lichaam en blijft mooi (ook na vaak wassen en intensief gebruik). Houd ook de facebookpagina van Fitgirl in de gaten voor leuke acties en aanbiedingen!
fitgirl2
1. Dit setje bestaat uit de tanktop verano en de legging ilano. De neutrale grijze legging zit fijn en accentueert op een subtiele manier je spieren en vrouwelijke vormen. Hij biedt de ideale combinatie van looks en comfort. De kleurrijke top is een combinatie van hoge kwaliteit, classy look en een mooie pasvorm.
fitgirl2
2. Dit setje bestaat uit de Violeta legging en de top nudo blanca. De donker paarse legging is soepel en elastisch en heeft een uitstekende pasvorm. Ideaal voor een yogasessie, hardlopen of een intensieve workout. De top heeft een wat lossere pasvorm en is hierdoor heel comfortabel en ademend.
fitgirl2
3. Dit setje bestaat uit de legging suplex en de top nudo negro. De oranje legging met ritsjes onderin is een echte eyecatcher. Hij sluit mooi om je taille en benen en geeft door het soepele materiaal veel bewegingsvrijheid. De zwarte top is makkelijk te combineren en is blijft mooi, ook bij intensief sporten.

Winactie

Om iedereen begin dit jaar extra te motiveren om te gaan bewegen mag ik 1 kledingsetje via Fitgirl weggeven. Ik heb alvast 3 mooie setjes geselecteerd waar jullie uit kunnen kiezen. Geef onder deze blog aan of jullie setje 1, 2 of 3 graag willen winnen en op 11 februari selecteer ik een winnaar die per mail bericht krijgt en vervolgens het topje en de legging thuisgestuurd krijgt.
De winactie is inmiddels afgelopen en de winares Berdien heeft via email bericht gehad. Maar speciaal voor de bezoekers van LeukeRecepten kun je nu met korting deze en andere mooie fitness kleding bestellen op www.fitgirl.nl. Vul de kortingscode leukerecepten in en onvang 15% korting en gratis verzending boven de 75 euro.

Reacties

Laat je reactie achter

H
Henderica 31 januari 2015 om 13:26

Leuk, ik doe graag mee! (kan wel wat extra motivatie gebruiken deze koude dagen ;)) Ik ga voor het derde setje.

A
Anna 31 januari 2015 om 13:43

Toevallig ben ik vorige week begonnen met sporten en wil ik er ook echt serieus mee bezig zijn. Ik wil me ook vooral focussen op het krachttrainen. Ik probeer 3 keer in de week te gaan, en anders 2 keer. Ook ben ik nu veel op zoek naar lekkere en gezonde recepten (daar is deze site natuurlijk heel handig voor.) Het lijkt me erg leuk om een setje te winnen waar ik voortaan in kan sporten en mijn voorkeur gaat dan uit naar het tweede setje. Wat een mooie paarse legging! Leuk artikel!Groetjes, Anna

P
Petra 31 januari 2015 om 13:56

wauw! Ja ik doe mee! Hiermee worden de trainingen nog leuker!! Ik ga voor het 3de setje!

J
Jasmijn 31 januari 2015 om 13:59

Wat leuk dat je dit mag weggeven! ik doe mee :D Het eerste setje vind ik er heel leuk uitzien. Het zou wel goed van pas komen tijdens het kunstschaatsen, vooral in de zomer :) Groetjes

S
Sharon 31 januari 2015 om 14:47

Jeeejj ik doe mee! Setje 1 zou heel goed bij mijn sportschoenen passen en komt zeker van pas bij mijn bodycombat -en attacklessen! ;)

LJ
Lisanne Jacobsen 31 januari 2015 om 14:57

Ik ga volgend jaar studeren en ik wil heeeeel graag gaan hardlopen naast het leren, nu nog een leuk setje. Ik wil wel heel graag setje 3. Ziet er geweldig uit!

L
Linda 31 januari 2015 om 15:53

Ik ben twee weken geleden begonnen met sporten via mijn werk en ga 2x in de week bevalt me prima. Die extra kilos mogen er wel vanaf....ik vind setje 2erg leuk !!!!

m
marielle 31 januari 2015 om 18:04

Ik train voor de 1/4 triatlon, 1 km zwemmen 40 km fietsen en 10km hardlopen. Met 4 keer in de week trainen moet ik veel wasjes draaien om mijn sportkleding telkens weer aan te kunnen. Een extra setje is dus welkom!! Setje 3 vind ik het mooist

P
Priscilla 31 januari 2015 om 19:24

Set nummer 3 zou super zijn!!! Hardlopen in stijl :)

D
Dyfna 31 januari 2015 om 19:25

Het 1e zetje is echt ontzettend leuk!Leuke kleding helpt echt in de sportschool als je je snel schaamt.leuke actie hoor!:)

M
Merel 31 januari 2015 om 19:34

Wat een leuke setjes! Moeilijk kiezen maar ga toch voor nummer 1. Vandaag mijn verjaardag gestart met een lekkere workout. Een schoon Outfit is natuurlijk een perfecte afsluiting van mijn verjaardag.

D
Debby 31 januari 2015 om 19:46

wat een leuke winactie. Ik wil zeker wel mee doen. Ben in december begonnen met afvallen en nog 1,4 kilo en dan ben ik 10 kilo lichter! Ik vind setje 3 erg leuk en zou hem super graag willen winnen. Kan ik hem mooi aan naar mijn zumba lessen.

s
sylvia 31 januari 2015 om 19:46

Wat leuk zeg!!!ik doe graag mee setje1 vind ik helemaal te gek ik ga nu sinds kort ook 2 keer per week naar de sportschool ik ben 45 en heb afgelopen zomer op vakantie een hsrtinfarct gehad 3 plaatsen gedottert en een stand gekregen vandaar dat sporten en dat gaat steeds irts beter maar zou nog beter gaan in zo te gek setje!!groetjes en ik hoop dak winxx

M
Marloes 31 januari 2015 om 19:57

Wat leuk! Ik ben sinds kort begonnen met Crossfit en ik merk nu al dat het erg verslavend is. Naast het feit dat je lekkerder in je vel komt te zitten is het ook een goede reden voor nieuwe outfits :-) Het derde setje vind ik erg leuk! Lekker vrolijk door de oranje kleur :-)Groetjes, Marloes

m
marloes 31 januari 2015 om 19:59

Dit is zeker lastig dat afvallen helemaal met een wispelturige schildklier. Eigenlijk hebben alle setjes wel wat dus kan niet kiezen

j
jannie 31 januari 2015 om 20:36

na drie jaar voor mn man te hebben gezorgd en totaal niets meer voor mezelf gedaan te hebben begin ik as maandag weer met lopen zal zwaar zijn. setje 1 zou ik super vinden om mee te trainen

m
maria 31 januari 2015 om 20:43

Met zulke leuke setjes kan je niet anders dan gaan sporten!Setje nr 2 vind ik het mooiste.

K
Kiona 31 januari 2015 om 21:22

Helemaal leuk!! Mijn vriend heeft pas een nieuwe heup gekregen (en dat terwijl hij nog maar 39 is..) Maar het gaat supergoed en we willen 2015 lekker weer samen sporten :) Met zo'n leuk setje gaat dat vast nog beter. Ik vind ze allemaal super, maar setje 1 vind ik t leukst.

w
wil 31 januari 2015 om 21:47

Hallo,wat leuk dat jullie dat verloten. Setje 3 spreekt mij wel aan. Het is nog wel fijn als het shirtje niet zo strak zit en veilig zwart is. Ik wacht met spanning af!!!!!!!

ED
Ellen Denkers 31 januari 2015 om 22:56

Leuke actie. Ik vind setje 1 mega mooi, misschien is de outfit de drempel voor mij. Ik twijfel al vanaf november. Uitgesteld tot na de feestdagen en nu zit ik in een januari dip en kom er niet aan toe om te gaan sporten. Het is niet echt mijn ding maar ik MOET. Ik merk dat mijn bewegingen niet meer zo soepel zijn, om van mijn uithoudingsvermogen maar niet te spreken :( Misschien ga ik maandag echt... Fijn weekend gewenst :)

AH
Anita H. 1 februari 2015 om 01:20

Set 2 lijkt me zeer geschikt voor mijn yogalessen. Toevallig afgelopen maandag (opnieuw) begonnen. Mooie actie!!

M
Marije 1 februari 2015 om 05:28

Wat een leuke kleding! Setje twee vind ik het leukst. Ik ben vorig jaar december begonnen met het heel rustig opbouwen om 5km te kunnen hardlopen. Ik heb een peesontsteking en was benieuwd hoe ver ik zou komen. Door anders te gaan lopen, gaat het gelukkig nog steeds goed. Ondertussen is het sporten echt een verslaving geworden en dan is een nieuwe outfit natuurlijk altijd zeer handig. :)

F
Francis 1 februari 2015 om 05:48

Wat vullen jullie elkaar goed aan! Setje 3 is erg mooi. Ik heb altijd gesport (aerobics, steps, badminton, synchroonzwemmen, dansen, fitness) en was sinds de introductie van Zumba eraan verslaafd! Voor mij was de combinatie van sporten en goed eten prima om op een gezond gewicht te blijven en me lekker in mijn vel te doen zitten. Helaas liep ik vorig jaar tijdens mijn vakantie Hepatitis A op en was er een paar weken echt ziek van, ondanks dat ik was ingeent. Sporten ging toen absoluut niet en de afgelopen zeven maanden heb ik daardoor helemaal niet meer kunnen sporten. Gelukkig is mijn energie weer op peil en kan ik weer aan de slag. Want van niet sporten word ik duf, sjacherijnig en merk ik ook dat de kilo's er na zo'n inactief half jaar erbij komen. Ik ben wel minder gaan eten en ook beter gaan letten op wat ik eet, maar zonder beweging helpt me dat niet veel. Ben voorbij de 40 en heb de combi gezond eten en voldoende bewegen echt nodig! Nieuw setje=nieuwe star!

F
Fenna 1 februari 2015 om 07:09

Wat een leuke inspirerende site! Ik blijf de site en Facebook pagina meteen volgen. Ik ben in tegenstelling tot veel andere vrouwen sinds september begonnen met het veranderen van mijn levensstijl om wat extra kilo's aan te komen. Dit ben ik aan het doen door middel van het eten van gezonde biologische voeding, tijd nemen voor mezelf om gelukkiger te zijn en meer energie te krijgen en tenslotte ook door te doen aan krachttraining. Dit laatste is mijn struikelblok, ik vind het lastig om mezelf te motiveren omdat ik nooit echt een sporttypje geweest ben en hierdoor nog een beetje een weg moet gaan vinden in het sporten. Zo'n kleurrijke sport outfit geeft iedere vrouw een goed gevoel omdat je jezelf er mooi uit vindt zien, het geeft je een boost om er weer tegenaan te gaan tijdens het sporten. Ik vind alledrie de setje mooi, maar als ik er een uit zou mogen kiezen dan kies ik voor setje 1. Succes met verloten! X

T
Thessa 1 februari 2015 om 07:34

Se je 1 ziet er super leuk uit! Misschien dat ik nu wel met mijn broertje ga trainen!

F
Fleur 1 februari 2015 om 07:41

Wauw setje 1 is mooi! Ik ben begonnen met krachttraining en het werkt! Lets continue the Good work fashionly!

D
Desiree 1 februari 2015 om 07:55

Een nieuw jaar, met nieuwe voornemens. Voornemen 1 druk in uitvoering, gezonder eten en afvallen. Gaat ook meteen de goede kant op. Voornemen 2, weer starten met sporten, wordt onder allemaal excuses helaas op de lange baan geschoven. Wat een leuke site, met ook motivatietips, ik ga er weer een keer voor zitten ;-) en dan wil ik ook weer starten. Setje 1 zou ik wel heel mooi vinden daarbij

M
Mariska 1 februari 2015 om 09:00

Leuk! Ik ga direct eens een kijkje nemen op die site. Ik ga voor setje 3!

i
ingrid 1 februari 2015 om 09:38

Wat een leuke actie. Ik kan het wel gebruiken. Zeg al de hele maand tegen mezelf dat ik wil sporten. Maar door een lange verkoudheid voel ik mezelf niet fit genoeg om nog eens na werk te sporten. Setje 3 vind ik leuk. Misschien dat ik dan daarna kan beginnen met sporten. Groetjes ingrid

m
marie 1 februari 2015 om 09:38

Setje nummer 1 vind ik echt erg leuk. De grijze legging kan overal bij en lijkt heerlijk soepel en de top is echt een eyecatcher!

L
Lara 1 februari 2015 om 09:43

Na eerst insanity thuis te hebben gedaan, heb ik me dit jaar ingeschreven bij de sportschool. Ik heb jaren niet gesport, dus ik zou setje 2 goed kunnen gebruiken!

E
Esther 1 februari 2015 om 09:46

Geweldige aktie! Maatje L is -nog- te klein voor mij maar ik ben het nieuwe jaar erg goed begonnen met meer te bewegen en s'avonds te gaan zwemmen in plaats voor de tv in te zakken. Ik ben al de nodige kilo's en centimeters kwijt! Daarnaast ben ik anders gaan eten. Gezond eten deed ik al, maar op een verkeerde manier. De recepten die ik op de Facebook vind, probeer ik uit. Het is niet alleen lekker, maar ook leuk om te doen! Setje 1, met al die kleurtjes spreekt mij het meest aan.

K
Kirsten 1 februari 2015 om 10:06

Gaaf! Wat een leuke kleding! Setje 2 zou ik erg leuk vinden! Met minstens vier keer sporten in de week, heb ik wel genoeg kleding nodig!Groetjes Kirsten

L
Lieke 1 februari 2015 om 10:13

set 2 spreekt mij heel erg aan, niet te druk en mooie kleuren. Een goede set kleding mis ik nog nu ik twee keer per week fysio heb en dat zal ik uiteindelijk om moeten gaan zetten naar zelf sporten dus kan het zeker goed gebruiken!

I
Inge 1 februari 2015 om 10:33

Mijn doel is om dit jaar eerst een halve marathon te lopen, met uiteindelijk als doel een hele marathon! Hoe vet zou het zijn als ik deze in New York loop mét oranje outfit loop, om Nederland te vertegenwoordigen (setje nr 3 dus;))

C
Claire 1 februari 2015 om 11:59

Setje 1 is mooi!! Krijg er spontaan zin in!

PK
Petra van Kalleveen 1 februari 2015 om 12:24

Graag setje 2 voor mijn goede voornemen van 2015

F
Frederiquw 1 februari 2015 om 12:32

I LIKE!!!! Ziet er strak uit! Hoop dat ik net zo strak kan worden met de goede voeding en sporten in OUTFIT 2!!

B
Berdien 1 februari 2015 om 13:48

Ik doe mee! Wat leuk! Mocht ik winnen zou ik voor setje 3 gaan. Orange is the new black ;-) Liefs, Berdien

A
Anita 1 februari 2015 om 14:24

Ik zou heel blij zijn met het eerste setje. Daar kan ik me lekker vrij in bewegen.

v
van erum maria 1 februari 2015 om 15:18

ze zijn alle3 tof als ik moet kiezen dan ga ik voor setje 2

J
Jan 1 februari 2015 om 16:07

Setje 2, lekker sportief het nieuwe jaar beginnen en mijn voornemens waarmaken.

i
indy 1 februari 2015 om 16:13

met setje 1 wordt sporten nog leuker om te doen en geef ze allemaal een lesje van katoen !

ss
sandra straathof 1 februari 2015 om 16:16

Hele leuke setjes. Ik sport al veel, kan daarom best een extra setje gebruiken. De blog over sporten en voeding vind ik erg interessant. Setje twee zou ik best willen hebben.

K
Karlijn 1 februari 2015 om 16:46

Setje 2 bevalt me het meeste. In een wit hemd krijg je het minder snel warm dan in zwart en de paarse broek vind ik ook prachtig.

K
Klavier 1 februari 2015 om 16:59

Leuk , ik ga voor `t tweede setje met paarse legging en wit shirt en ga nu duimen:)

c
cecil 1 februari 2015 om 17:00

Setje 1 vind ik super...4 maanden geleden bevallen van ons meisje. Ben al druk met sporten maar ik moet me echt nog meer inzetten!

C
Cecil 1 februari 2015 om 17:02

Oh ja tip! Fitgirl plaatst ook video's op YouTube! Heel fijn om thuis te doen...no excuses voor geen tijd of regen. .of whatever

i
iris 1 februari 2015 om 18:33

wow, super gaaf. Graag setje 3

C
Cindy 1 februari 2015 om 19:12

Hallo, Ik ga voor setje 2! Leuk, die paarse broek! En zo te zien kan ik die witte top ook nog wel zo aan.

A
Anne 1 februari 2015 om 19:14

Wat een super leuke actie! Van deze setjes krijg je spontaan zin om weer te sporten. Na de decembermaand mag er wel weer eens wat gedaan worden. Met deze kleren zal dat zeker goed komen!. Setje 1 is het helemaal voor mij!

dd
ditty dirks 1 februari 2015 om 19:44

Wat een gaaf setje, setje 3!

N
Nina 2 februari 2015 om 04:42

Ikdoe mee voor mn dochter. Ik heb haar eindelijk over de streep kunnen trekken om samen met mij te gaan sporten! Ik denk dat ze set 1 wel erg leuk zou vinden!!

a
anja 2 februari 2015 om 05:40

Supertoffe actie. Met zo'n leuke sportkleren tel je af om te gaan mogen sporten. Voorkeur nr3

S
Silvia 2 februari 2015 om 06:29

WoW, wat leuk! Setje nr vind ik wel erg mooi, al zou ik nr 3 ook wel graag willen hebben. Ik doe graag mee!

wa
wilmsen anita 2 februari 2015 om 06:34

ik zie setje 1 het liefste

j
jan 2 februari 2015 om 08:03

kado voor mijn zus1e setje

g
geke 2 februari 2015 om 08:04

voor mijzelf2ee setje

M
Myrthe 2 februari 2015 om 08:47

Wat een leuke sportkleding! Ik vind het eerste setje het mooist, dus die zou ik graag willen winnen. Het topje lijkt wel redelijk lang te zijn, wat ik een groot pluspunt vind, want vaak zijn sporttopjes zo kort (dat je aan het rennen bent en je topje steeds opkruipt). Verder ben ik weer druk begonnen met sporten na een periode van veel stress en blessures, dus zo'n leuk nieuw sportsetje zou een hele mooie extra motivatie zijn!

M
Myrthe 2 februari 2015 om 09:20

Hup-twee-drie, hup-twee-drie. Of moet ik schrijven HIP-twee-drie. Er goed uitzien geeft al direct energie om (nog) meer te gaan sporten. Ik zie mijn sport vriendinnetjes al raden waar ik deze set vandaan heb (zal ze dan natuurlijk direct naar jullie verwijzen :-). ).Setje 3 is helemaal fantastisch!

A
Anna 2 februari 2015 om 09:25

Setje 1 is heel leuk!!

J
Josee 2 februari 2015 om 09:45

Setje 3 is gaaf! Goede pasvorm en leuke kleuren :) Mooi om in de zomer in te kunnen gaan hardlopen en anders tijdens de korfbaltraining door het jaar heen.

T
Thalita 2 februari 2015 om 09:48

Ja! Heel erg leuk. Ik ga 4x per week naar de sportschool voor mijn portie krachttraining. En in een hok vol mannen, mag er wel wat kleur komen. Dus dan ga ik voor setje 1.

AG
Anita te Gussinklo 2 februari 2015 om 09:56

Wat een leuke setjes. Mijn favoriet is setje 1 en ik loot heel graag mee.

J
Jorine 2 februari 2015 om 09:56

Setje 2, super leuk! Extra inspiratie én motivatie om er weer extra hard tegen aan te gaan dit fitte jaar!

m
melissa 2 februari 2015 om 10:02

Wauw: setje 3 is prachtig. ik wil heel graag die laatste 3 (zwangerschaps)kilootjes eraf sporten maar aangezien ik van te voren nauwelijks hoefde te sporten, heb ik geen sportoutfit. Ik denk dat dit zeker helpt om de deur uit te gaan want ik wil natuurlijk wel een hippe mama zijn!

A
Antoinette 2 februari 2015 om 11:08

Setje 2 graag

B
Britt 2 februari 2015 om 11:14

Wauw wat een leuk artikel! Blijf het leuk vinden om dit soort artikels te lezen, voor extra motivatie en te horen hoe iemand anders erover denkt. Setje 1 vind ik het leukst.

a
anja 2 februari 2015 om 11:30

erg leuk ik ga voor setje 1

J
Jolanda 2 februari 2015 om 12:46

Leuke actie, ik ga voor setje 2!

SB
Suzanne Blom 2 februari 2015 om 12:57

Gaaaaf!!! Ik wil heel graag setje 1 winnen, die is zo mooi en kleurrijk.

JD
Jetty Draaijers 2 februari 2015 om 13:10

Beetje extra motivatie (voor dit moment, de motivatie neemt alweer af, HEEL SLECHT). Ik vind de gebaksrecepten altijd zo leuk om te maken :D maar die zijn natuurlijk niet het beste :s.Dus het eerste setje kan mij zeker weer nieuwe motivatie geven, ziet er super leuk uit!!

R
Rosemarie 2 februari 2015 om 13:34

Hoi Sandra, wat een goede winactie en ik doe graag mee om het setje 1 te winnen, dit pas helemaal bij mij, wat zal ik er hip uit te komen zien. succes met van alles.

m
marian 2 februari 2015 om 13:42

Wat een leuke winactie ! Ik doe ook heel erg graag mee . Ben dit jaar weer begonnen met sporten om toch mijn te veel aan kilo;s eraf te krijgen .. Na jaren van gezondheidsproblemen ben ik weer op de juiste weg en kan nu aan weer sporten en mijn teveel aan kilo's eraf zweten !!! Ik vind alle setjes leuk maar als ik moet kiezen dan toch setje nummer 3

j
joze 2 februari 2015 om 14:22

wow i like het heel erg veel :) setje 3 vind ik wel zo mega stoer! Kan ik eindelijk eens hip gaan sporten :) zou echt super leuk zijn ik doe graag mee

ls
linda schrauwen 2 februari 2015 om 14:23

ahhh als ik dit win begin ik meteen en ga voor setje 3

J
Judith 2 februari 2015 om 14:51

Ik ga voor setje 2. Kan ik goed gebruiken bij het hardlopen.

W
Wouter 2 februari 2015 om 14:52

Ik ga voor setje nummer 3 :D

E
Emily 2 februari 2015 om 15:10

Leuke setjes! Vooral het derde setje vind ik heel leuk!

a
anja 2 februari 2015 om 15:13

setje 1 graag voor het hardlopen

K
Kelly 2 februari 2015 om 15:21

Ik zou heel graag willen beginnen met sporten maar dat doe je dat natuurlijk in stijl. Een motivatie als deze zou mij er ook echt toe zetten. Hopelijk start ik dadelijk in setje 3 als een echte fitgirl.

S
Sandra 2 februari 2015 om 15:30

wat een pittigies, dat is nog lastig kiezen........................ mmmm ik vind setje 1 toch het leukst :-)

A
Anneliese 2 februari 2015 om 15:54

Set 3 vind ik heel erg mooi, helemaal mijn kleur. Erg mooi voor het hardlopen :)

A
Anita 2 februari 2015 om 15:56

Ik ga voor setje 2!

A
Anna 2 februari 2015 om 16:19

Wat een leuke setjes! vooral setje 2 met de paarse legging zou ik een heel leuk kadootje voor mezelf vinden :-)

E
Ellen 2 februari 2015 om 16:22

Wat een leuke actie en ik ben zo hard aan een nieuwe set toe. Moeilijk kiezen, maar set 3 staat het best bij mijn figuur. Groetjes Ellen (Dullekehoudtervan)

W
WNijssen 2 februari 2015 om 17:18

Setje 2, Super!

GJ
Gea Jager 2 februari 2015 om 17:25

Ik doe graag mee voor setjes 2 deze vind ik erg mooi ik sport 3 keer in de week en deze set zou ook erg goed van pas komen

H
Heleen 2 februari 2015 om 18:50

Helemaal weg van setje 2!

F
Floortje 2 februari 2015 om 18:59

Ik ben nu op jullie site leuke recepten aan het zoeken voor een high tea as zaterdag voor mijn dochter. Daarna ga ik heeel graag sporten in setje 2!

A
Annemieke 2 februari 2015 om 19:14

Wow, setje 1 is echt helemaal briljant, die kleurige top, geweldig gewoon! Als het daarmee niet meer lukt om trouw drie keer per week te gaan hardlopen dan weet ik het ook niet meer. Deze nog-niet-zo-fit girl heeft namelijk een heeeeule leuke buurjongen en tsja, zonder make-up, met sportschoenen, een verwassen t-shirt en de joggingbroek van m'n vader aan, zie ik er natuurlijk niet uit (om over mijn rode hoofd door dat rennen nog maar te zwijgen). Dus -shame on me- dit gebruik ik nog al eens als excuus om toch maar thuis te blijven. Met deze nieuwe kleding zijn alles excuses voorbij en ga ik niet alleen lachend, maar ook fit dit jaar in!

TV
Tamara V 2 februari 2015 om 19:19

2015 moet mijn jaar worden.Al 4 jaar op rij heb ik hele goede voornemens gemaakt om gezonder en fitter door het leven te gaan.Dit jaar is begonnen zo als ik het me al 4 jaar voorgesteld had.Ik ben lid van een sportschool geworden.Heb contact gezocht met een personal coach en zijn voedingsschema's zijn tot nu toe een fijne houvast om me de dag door te loodsen.Ik ben bijna 3 kilo kwijt en begin aardig aan het nieuwe ritme te wennen.Het gaat nog niet van een leien dakje maar dat had ik ingecalculeerd.Ik ben heel hard van plan om het vol te houden(moet gewoon) en een kek pakje zoals nummer 3 verhoogt ook de trainingsvreugde.

eh
e.h. van horck 2 februari 2015 om 19:25

Overduidelijk ga ik voor setje 2

E
Emmy 2 februari 2015 om 19:56

Setje twee graag! Mooi!!!

T
Tamara 2 februari 2015 om 20:03

Setje 2 is geweldig! In deze set 's winters fijn binnen trainen met gewichten en apparaten en in de zomer weer lekker stukken skaten, want hier in mag je best op straat gezien worden.

l
linda 2 februari 2015 om 20:52

hhh ik ben er helemaal voor gevallen want wat een super gave actie is dit en wil wel dolgraag winnen want dit is echt nog meer dan leuk maar kei gaaf super leuk en kei zo FANTASTISCH dat ik hem meteen nog eens openbaar ga delen want ik stop graag mijn neus eens in andermans zaken want dit is geweldiggg en ga voor set 3 in maat l

H
HT 2 februari 2015 om 21:01

Setje nr 1 voor een van mijn beste vriendinnen die net is thuisgekomen uit het ziekenhuis, zodat we over een paar weken weer samen naar yoga kunnen gaan :).

L
Leonie 2 februari 2015 om 21:11

Mooie setjes zeg! Ze zien er erg comfortabel maar toch stijlvol uit. Ik krijg spontaan zin in gezond eten en lekker bewegen. Inspiratie in de vorm van gezonde recepten genoeg te vinden op deze website. Zelf heb ik gemerkt dat ik door goede voeding meer energie heb om te bewegen! Fitgirl sluit wat dat betreft goed aan bij mijn doelstellingen; lekker gezond, ontspannen, en daarom goed vol te houden. Omdat ik mezelf ook niet echt als sporter beschouw, moet ik het vooral leuk voor mezelf maken. Nu denk ik dat setje één een echte aanwinst zou zijn voor mijn relaxte sport en eetgewoontes, en wie weet, helpt dat om toch net even dat stapje erbij te doen.

T
Tessa 2 februari 2015 om 21:13

setje 1vet cool top

M
Milou 2 februari 2015 om 21:15

setje 3ik doe veel aan sporten(sportschool,lopen en skeeler) en 6 febr.ben ik jarig dit zou wel een leuk late verjaardagscadeau zijn

A
Amber 2 februari 2015 om 21:20

Setje 2 is het voor mij helemaal.

A
Amber 2 februari 2015 om 21:22

Setje 2 is mooi en ideaal voor het trainen voor de halve marathon.

N
Nanc 2 februari 2015 om 21:29

Voor mezelf het de setje kan i mooi gebruiken voor mijn beginnende yoga lessen.

P
Paula 2 februari 2015 om 22:06

Het blijft lastig om te sporten en vooral om het regelmatig te blijven doen... Alle motivatie is welkom. Dit mooie kledingsetje (nummer1!) zou me zeker weten een sportboost geven ;-)Leuke actie dus!Garoeten, Paula

S
Sanne 2 februari 2015 om 22:29

3!! Zou mooi zijn

N
Nancy 2 februari 2015 om 22:43

Het tweede setje is helemaal top voor mij, dan heb ik echt geen excuus meer om niet te sporten...

A
Anna 3 februari 2015 om 07:49

Setje 2 is leuk voor mijn dochter Roline. Ze gaat iedere week een aantal keren hardlopen en dit setje zal haar super mooi staan !

T
Toos 3 februari 2015 om 08:50

Voor mezelf, setje nummer 3

M
Marieke 3 februari 2015 om 10:46

Super, setje 2 is helemaal te gek!

B
Britt 3 februari 2015 om 13:59

Ik vind het eerste setje het leukst vooral de top is lekker vrolijk! Geeft me motivatie ;)

M
Marije 3 februari 2015 om 15:43

Hai, set 1 vind ik echt te gek, lekker kleurrijke top! Succes voor alle deelneemsters!

S
Suzanne 3 februari 2015 om 17:56

Wauw, te gekke outfits! Dat maakt het sporten nog leuker. Ik ga voor setje 3, lekker opvallen in het oranje! :D

B
Bosje 3 februari 2015 om 19:45

Alle drie de setjes zijn er mooi uit. Setje 1 vind ik helemaal top. Zou mooi zijn na een jaar revalidatie mag ik volgende week weer beginnen met sporten

A
Amanda 3 februari 2015 om 19:45

Toffe actie:) Setje 1 vind ik super leuk. Lekker fleurig!

L
Lydia 3 februari 2015 om 19:48

Wauw! Setje 1 heeft mijn aandacht hoor :) weer blessure vrij dus ik houd mij ook aanbevolen!

m
marjolein 3 februari 2015 om 19:49

Setje 1 is super!!

D
Danielle 3 februari 2015 om 19:49

Ik ben net sinds 3 weken weer begonnen met sporten. Na een lange afwezigheid zag ik dat er veel is veranderd op de sportschool (fitness). Met name de apparatuur een function zone (pfff) en hele leuke groepslessen. Daar hoort natuurlijk een passende outfit bij en dat valt niet mee om die te vinden als je nog wat wilt afvallen voor je 50ste. Ik vind alle setjes even leuk. Mijn voorkeur gaat uit naar setje 2, vanwege de wat ruimer vallende top. De paarse legging past prima bij mijn paars/grijze sportschoenen. Setje 1 is ook prachtig, maar de top valt denk ik te strak!

r
reynders 3 februari 2015 om 19:52

setje 3 is helemaal toppie joppie!

M
Marianne 3 februari 2015 om 19:58

Mijn keus valt op nummer 1. Heerlijk vrolijk, geeft meteen al energie om te gaan hardlopen!

C
Cindy 3 februari 2015 om 20:00

Setje 1! Na afvallen past mijn sportkleding niet meer; zou een mooi cadeautje zijn! En ook nog op mijn verjaardag!

I
Inge 3 februari 2015 om 20:00

Leeeuk!! Ik zou setje 1 wel willen winnen! Zal handig zijn, want soms is het martelen om mn kleren weer optijd droog te hebben ;)

I
Iris 3 februari 2015 om 20:02

De eerste! Net weer begonnen met sporten! Nummer 1 is ideaal voor mijn spinning les :)

w
wendy 3 februari 2015 om 20:03

Setje 1! Super gaaf!

M
Marion 3 februari 2015 om 20:06

Leuke actie en goed om ook aandacht aan sport te geven, goed eten en sport gaan hand in hand! Set 3 vind ik echt super!

T
Thea 3 februari 2015 om 20:11

Leuk! Setje 2! Ik ga zaterdag met een stel dames beginnen met hardlopen! Ons doel is 5 km in 10 weken! Leuke outfit mag dan natuurlijk niet ontbreken!

H
Hettie 3 februari 2015 om 20:12

setje 1 alstublieft. Na revalidatie kan ik nu beter sporten. Leuk opstekertje voor het harde werken van dit herstel.

M
Margreet 3 februari 2015 om 20:18

optie 1!

C
Cheryl 3 februari 2015 om 20:21

Setje 1 hiermee steel je toch de show in de sportschool!

s
sandy 3 februari 2015 om 20:26

Absoluut setje 1. Daarmee ben ik helemaal de blits naast mijn super sportieve zoontjes....ondanks mijn kapotte knie hoor ik er dan 'gewoon' bij!

A
Anika 3 februari 2015 om 20:28

Wat een leuke actie! Ik vind setje 2 het leukst :-)

B
Brigitte 3 februari 2015 om 20:46

Ik hou van sporten, maar met setje nr 3 wordt het nog leuker!!!!

c
corrien 3 februari 2015 om 20:56

Hoi hoi,Set 1 vind ik echt heel mooi! Goed om in het najaar mijn zwangerschapskilootjes eraf te trainen ;-)Corrien

A
Aenne 3 februari 2015 om 21:03

Set 1, helemaal geweldig! Nu al mijn sport kleding te groot word Door het wandelen kan ik wel een nieuwe set gebruiken

S
Sharon 3 februari 2015 om 21:05

Leuke sport outfits.. :)!! Ik ga voor setje 1!!

S
Susanne 3 februari 2015 om 21:33

2015 goed begonneb door te stoppen met roken. Niet altijd even makkelijk maar toch gaat het mij goed af!! Extra afleiding gaan zoeken in sporten, naast spinning en bodypump nu ook fanatiek in een hardloop groep. Setje nummer 1 ziet er zo leukuuit dat het mij zeker motiveert als ik er in zou sporten :)

r
renata 3 februari 2015 om 21:41

Setje 3 is ge-wel-dig!!!! Zou me hier heerlijk in voelen met hardlopen!

mm
marina mulder 3 februari 2015 om 22:08

Setje 1! ♡♥♡

c
cindy 3 februari 2015 om 22:21

Setje 2 , wie wil hierin niet hardlopen ?

BF
Britt's Flava 3 februari 2015 om 22:32

Wauw! Dat is moeilijk kiezen, maar dan ga ik toch voor Set 2. Handig voor yoga én hardlopen.

Y
Yvonne 3 februari 2015 om 23:06

Wauw, wat is set 2 te gek zeg! Je krijgt er al energie van als je er naar kijkt! :-)

R
Roanne 3 februari 2015 om 23:48

Leuke blog, leuke actie :-). Ik ga voor setje 1!

M
Marie-José 3 februari 2015 om 23:56

Eind vorig jaar verraste m'n lichaam me met een trombosebeen. Links bleek m'n pootje 8 cm groter in omvang en diverse aderen bleken ontstoken. Gelukkig ben ik met behulp van de dokter en lieve verpleegkundigen weer mobiel en dat alleen al tovert een grote smile op m'n gezicht.Doktersadvies: bewegen! En bewegen zal ik, maar dit prachtige setje - setje nummer 1 - zal mij daar vast bij kunnen motiveren. Als ik er zó leuk uitzie tijdens het trainen, vergeet ik vast die vervelende krampen in m'n been.Succes met deze sportieve actie!!

J
Jolanda 4 februari 2015 om 04:38

setje een vind ik helemaal super. Net een abonnement in de sportschool afgesloten dus dat setje komt prima van pas, en dat mag ook wel want met al die lekkere recepten van leukerecepten.nl wordt het afvallen voor onze trouwdag me niet altijd even makkelijk gemaakt (hihi)

I
Inge 4 februari 2015 om 06:02

Ik ben afgelopen maanden 20 kilo afgevallen door gezonder te eten. Met zo'n mooie nieuwe en passende outfit (setje 1) zou ik misschien ook eindelijk de stap naar de sportschool durven maken

PS
Pamela vd Scheer 4 februari 2015 om 07:23

Moet nodig gaan sporten! Setje 1 lijkt mij een mooie en leuke motivatie!

P
Petra 4 februari 2015 om 07:41

Setje 1! Lijkt me heerlijk en zo vrolijk!

A
Anne 4 februari 2015 om 07:44

Setje 3...prachtige combi, geweldige kleur. De kleur straalt actie, levenslust en vrolijkheid uit. Iets wat ik ook uit wil stralen tijdens het sporten!

I
Izabelle 4 februari 2015 om 08:33

Setje nummer 3 vind ik mooi en ik ben begonnen met loopen :)

L
Lise 4 februari 2015 om 10:59

Wauw, het derde setje ziet er superleuk uit! Ik ben ook helemaal into sport en fitness. Dagdagelijks houd ik me bezig met ofwel het doen van workouts ofwel ga ik lopen. Een leuke outfit kan dan natuurlijk niet ontbreken! ;)

Pt
Petra tangelder 4 februari 2015 om 13:51

Set 1, een keer iets anders dan zwart.

L
Lies 4 februari 2015 om 16:18

Ik vind 1 wel heel leuk en bijzonder :-)!

A
Annie 4 februari 2015 om 17:45

Voor de yogasessies van mijn dochter die zwanger is! Setje 2!

M
Mirjam 4 februari 2015 om 17:53

Moeilijk kiezen tussen 1 en 3! Jammer dat je de sportbeha zo duidelijk ziet bij topje van setje 1. Mmmm, dan kies is toch voor setje 3! Die oranje broek is supergaaf! Ik woon in Duitsland, dan mag je toch je oranjeroots tonen!

m
milene 4 februari 2015 om 18:40

Definitly outfit nummer 1! Super gaaf. Na de bevalling van mn 2e dochter is het hoogtijd om weer fit te worden en in shape te komen! Een nieuwe start met sport, begint het leukste met een nieuwe sportoutfit...

J
Jose 4 februari 2015 om 19:08

Ik zou gaan voor setje 3, want ik vind dat die leuk combineert, en graag ook wil beginnen met sporten :)

P
Pauline 4 februari 2015 om 19:33

Setje 2. Ik wil me gaan inschrijven voor de sportschool en dan is een mooie set sportkleding natuurlijk wel handig.

J
Jan 4 februari 2015 om 21:12

Set 2 , prachtig van kleur en mooi van model, geeft mij een extra motivatie om nog wat extra te gaan sporten.

S
Saskia 5 februari 2015 om 06:49

Set nr 1 vind ik het mooist.. In die kleurige top zie ik er vast een stuk sportiever uit dan ik eigenlijk ben :D Meestal loop ik hard in een vale trainingsbroek en een oud shirt..

K
Kelly 5 februari 2015 om 10:46

Ik vind setje 1 helemaal super! Ik heb net even gekeken op fitgirl.nl en wat is dat een leuke site! Ik ga vanavond meteen een recept proberen wat er op staat! Ik ben nu een maand bezig met 4 keer in de week naar de sportschool te gaan en op mijn voeding aan het letten. Mijn doel is om voor de zomervakantie 10 kilo af te vallen! Setje 1 zal me zeker een sportboost geven!

I
Inge 5 februari 2015 om 12:18

Ik vind setje 2 het leukst, ideaal om op de loopband mijn zinnen te verzetten. Heerlijke kleuren!

P
Petra 5 februari 2015 om 13:00

Setje 1. Van de top alleen al krijg ik zin om te sporten.

l
lena 5 februari 2015 om 14:52

Ik herken het van nooit naar de sportschool gaan naar 2 keer per week, dat doe ik nu ook maar soms valt het me nog wat zwaar. De oude gewoonte niet te gaan sporten is nog zo dichtbij. Wel fijn dat jij het volhoud dat geeft iets meer hoop dat ik het ook kan! Ik vind alle setjes heel leuk, maar als ik echt zou moeten kiezen ga ik voor setje 1 :)

K
Kim 5 februari 2015 om 14:55

Set nummer 3, super mooie legging en fijne vrouwelijke top, kan niet wachten tot ik weer ga bootcampen :) Ik kan wel een extra set sportkleding gebruiken als ik straks weer 4 dagen per week in het park sta te zweten ! Ik ben in ieder geval al gemotiveerd bij het zien van de sportkleding !!!

C
Charine 5 februari 2015 om 14:56

Tof! Sinds drie maanden doe ik elke avond buik, rug, been en bil oefeningen. Dit doe ik omdat ik erg veel last heb gehad van duizelingen. Dit kwak uit mn nek en rug. Ik heb er nu bijna geen last meer van. Sinds kort hebben we ook een crosstrainer en ben ik daar ook 2-3 keer in de week sportief op. Een leuke legging en top zouden nog meer motiveren! Setje 3 vind ik het gaafst. Lekker fel!

R
Rik 5 februari 2015 om 20:57

Hoi,Kies voor mijn lief setje 2. Leuk en sportief de perfecte combi!

Y
Yamina 5 februari 2015 om 21:42

Hartstikke leuk! Setje 3 graag..Ik ben vorig jaar bevallen van onze derde schat. Ik woog aan het einde van mijn zwangerschap 84 kg. Ik ben 1.63 lang dus dat was fors. Er is 25 kg. af dankzij bewegen en goed eten.Dit setje zie ik als beloning voor mijn harde werk! Te gek!

C
Cissy 5 februari 2015 om 22:38

Setje 1 vind ik erg mooi! Zou leuk zijn ter voorbereiding van de halve marathon die ik 19 april loop

c
cora 6 februari 2015 om 14:11

wat leuk. ik doe graag mee en ga dan voor setje 1

s
sas 6 februari 2015 om 15:39

Leuke site. Zag een leuk recept en gelijk deze actie. Ga graag voor set 1. kan ik na een winter dip/stop weer in dit leuke setje gaan hardlopen. Ga mij zeker aanmelden voor je nieuwsbrief

SD
Sophie van Driel 7 februari 2015 om 19:11

Voor mij setje 1 aub. Ben ook begonnen met sporten, en een mooi passend setje motiveert meer om naar de sportschool te gaan.

C
Claudia 7 februari 2015 om 19:17

Wat een ontzettend leuke actie naast altijd die heerlijke recepten. Graag wil ik meedoen voor set 2. Prachtig om in te sporten.

s
sandra 7 februari 2015 om 19:55

Set 1!! Wil weer het hardlopen oppakken; in dit setje kan dat perfect!

J
Johanna 7 februari 2015 om 20:05

Ik kies het derde setje! Pas begonnen met fitness, nadat ik de eerste vijfentwintig jaar van m'n leven nooit in de sportschool ben geweest. Een beetje motivatie kan daardoor nooit kwaad!

MK
Marian Karsten 8 februari 2015 om 06:52

Setje 2 is hekemaal mijn stijl. Daarmee wil jewel elke dag sporten.

B
Barbara 8 februari 2015 om 08:19

Leuke actie! Ik ben gestopt met roken en kort daarna ben ik begonnen met hardlopen ( nog steeds aan opbouwen).Ik heb nooit aan sport gedaan maar ik probeer gewoon iets leuks van maken. Gaat goede kant op! Paars vind ik heel mooi kleur dus ik vind setje 2 ideaal voor me. :)

A
Annie 8 februari 2015 om 08:22

Ik ga voor setje 2. Zijn precies mijn kleuren.

C
Claudia 8 februari 2015 om 09:57

Ik ga voor setje 2, want ik ben samen met mijn dochter vanaf 9 januari aan "de lijn". Alhoewel lijn, wij hebben onze eetgewoonten aangepast. Het gaat heel goed! Om haar te motiveren doe ik met haar mee, maar ik ben al 3,3 kilo afgevallen en dat in 4 weken! Voor extra stimulans zou het leuk zijn als zij zo'n gaaf setje kan aantrekken naar de sportschool. Alles voor je kind!

J
Judith 8 februari 2015 om 10:29

Nr 2, helemaal leuk. Nu een jaar aan het hardlopen, durf nu wel wat opvallenders dan een zwarte broek en dito shirt.

FD
Francine Debeer 8 februari 2015 om 12:34

Mijn keuze is setje 2... Dan eindelijk eens van start gaan dit jaar... Nog 7 maanden... dan begeleidt ik zoonlief tijdens z'n huwelijk... Dus wel degelijk werk aan de winkel... Dat zou een mooie start zijn.

A
Anita 8 februari 2015 om 15:02

Setje 2 en 3 vind ik erg leuk. Dan zal ik zeker beter sporten, tenslotte wil je er ook leuk uitzien!

I
Ingrid 8 februari 2015 om 16:35

Setje 1 is echt super leuk en lekker vrolijk!

C
Christina 8 februari 2015 om 17:17

Ohh setje 3 vind ik mooi. Dat zou mij nog meer motiveren om te sporten en dat vind ik al best een uitdaging met 3 kids en onze banen en hobby's vd kids. Lijkt me heerlijk om nieuwe energie te krijgen en je hoofd leeg te maken met hardlopen en andere workouts in dit mooie setje.

P
Pien 9 februari 2015 om 11:39

set nummer 1...kleurrijk en een eyecatcher op mijn yoga les! Sluit mooi aan,ademend (net als bij yoga)..kortom Het setje voor mij!!!

er
esther te riet 9 februari 2015 om 17:05

Ik ben afgelopen maand weer begonnen met sporten en goede kleding is daarbij toch wel noodzakelijk merk ik nu dus doe graag mee voor setje 3!

L
Lisanne 9 februari 2015 om 18:18

Setje 2 vind ik echt heel leuk! Het zal me veel meer motiveren om te gaan sporten!

A
Afienleonarda 10 februari 2015 om 12:40

Ga voor 2, want ondanks mijn bijna 60 jaar ,loop ik heel wat km in een jaar, en dan mag je er best goed uitzien, voor een ander ja ook leuker om te zien !

M
Michal 10 februari 2015 om 12:45

In donkere periodes van je leven is sporten heel fijn en goed om weer wat licht te zien en een kleurrijke outfit kan helpen dat licht weer wat makkelijker te zien. Setje 3 zou mij heel blij maken.

ED
Els Dongelmans 10 februari 2015 om 13:10

setje 3 alsjeblieft. Ik heb COPD en sport 4 x per week heel intensief krachttraining, kan wel een nieuw setje gebruiken!!!!! nou duimen dan maar!!!!!!

Y
Yvonne 10 februari 2015 om 13:11

Setje 3 vind ik super! En dan na de hardloopsessie een heerlijk recept uitproberen. Dat wordt nog lastig uitkiezen met al die heerlijke recepten die je deelt.

D
Diane 10 februari 2015 om 13:24

setje 3 vind ik super mooi!!!!

m
miranda 10 februari 2015 om 13:30

Setje 1 vind ik super gaaf. Nog meer gemotiveerd om met kettlebell door te gaan in zo een super gaaf setje ;)

A
Anniek 10 februari 2015 om 13:31

Setje 1: Om de (gevolgde) Body Balance lessen nog leuker sportiever en kleurrijker te maken!!

w
wicky 10 februari 2015 om 13:33

setje nº 1, lekker vrolijke fris kleur top en mooi broek, daar wil ik wel in gezien worden. Het is zo een leuk zetje dat het je aanspoort om het aan te trekken en te gaan sporten

M
Marjolein 10 februari 2015 om 13:42

Wauw, set 3♡ Ik wil graag winnen omdat ik nu sinds 5 weken naar de sportschool ga. Een goede motivatie is dat mijn vriendinnetje in september gaat trouwen. In deze mooie outfit moet ik wel in shape kunnen komen voor een leuk jurkje op de bruiloft.

E
Eszter 10 februari 2015 om 14:10

Setje 3 past echt bij mij! Ik heb een sportief gezin en afgelopen november ben ik met Pilates lessen gestart. Vond het de hoogste tijd, om ook eens aan mezelf te denken! En het bevalt erg goed, om weer met mijn lijf bezig te zijn.

B
Biancaatje 10 februari 2015 om 15:04

Nu ik 20 kilo afgevallen ben, ben ik ernstig toe aan nieuwe sportkleding en setje 3 zie ik helemaal zitten!

c
colette 10 februari 2015 om 15:39

Nummer 3 leuke set voor mijn hardlooppassie

w
wilma 10 februari 2015 om 18:01

vind setje 3 helemaal geweldig. na een jaar gevloerd te zijn geweest door de ziekte van pfeiffer, is het mijn doel en streven om in maart mijn sporten weer op te pakken. ik doe dan 3 uur per week body schulpt en 1 uur per week pilates. helemaal leuk om dan ook in een nieuwe outfit te beginnen. Reuzespannend.......ik wens iedereen dan ook veel succes.

T
Thea 10 februari 2015 om 19:32

Setje 2! Daar zullen mijn toekomstige spierballen en gespierde benen mooi in uitkomen:)

P
Peet 10 februari 2015 om 21:03

Setje 1 of 2....super om mijn lichaam soepel te houden. ...

L
Louise 10 februari 2015 om 22:02

Setje 2 is heel mooi! Zal prachtig staan tijdens de pilates lessen waar ik ook heel enthousiast van word.

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×