Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Cadeau tip: giftboxen van Iittala

De feestdagen komen steeds dichterbij en wellicht ben je in gedachten al je verlanglijstje aan het samenstellen. Of ben je al stiekem aan het rondkijken wat je je partner, familielid of vriend cadeau wil geven. Om jullie hierbij een handje te helpen heb ik nu een leuke tip: de giftboxen van Iittala !
 
Iittala komt uit Finland waar kwaliteit, schoonheid en functionaliteit belangrijke factoren zijn. Het merk bestaat al sinds 1881 en begon ooit als een glasfabriek. Ontwerpers en designers hebben door de jaren heen diverse series ontworpen voor Iittala. De voorwerpen zijn makkelijk met elkaar te combineren en met je eigen stijl. Daarnaast zijn de woonaccessoires van Iittala tijdloos waardoor je er niet op uitgekeken raakt.
 
Iittala blog2
Iittala blog2

Speciaal voor de feestdagen hebben ze een selectie van hun designproducten verpakt in stijlvolle cadeauboxen. Er zijn 3 verschillende boxen verkrijgbaar waarvan de ‘Let’s enjoy good taste ’ mijn favoriete box is. In deze box zitten 3 Kastehelmi kommetjes, een groot Vitrinii plateau en Kastehelmi servetten. Voor een gezellig borrelavondje in stijl.

 
Iittala blog5
De andere twee boxen zijn:
 
In deze box vind je 2 Iittala Essence rode wijnglazen, een Ultima Thule schaaltje en Taika servetten. Met deze mooie cadeau’s valt er altijd iets te vieren!
 
Deze set bestaat uit een Alvar Aalto Collection schaal, een Kastehelmi sfeerlicht en twee Kivi sfeerlichten. Leuk voor op tafel tijdens de donkere dagen.
 
De Iittala giftboxen zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen!
Voor prijzen en verkooppunten kijk je op www.iittalagifts.nl

Reacties

Laat je reactie achter

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×