De 10 beste recepten van juli

De maand juli zit er weer op. Tijd voor een lijstje met de meest populaire recepten van afgelopen maand!

Wauw wat is de maand juli snel gegaan. Opeens is het augustus! Maar niet voordat ik de top 10 heb verzameld van de leukste en populairste recepten van afgelopen maand. Er zijn weer verschillende zomerse toppers online gekomen, en dat komt goed uit want de maand augustus begint alweer warm.

Zo vind je in deze lijst lekkere recepten voor de barbecue en lekkere zoete baksels met kersen bijvoorbeeld. Ook voor de komende weken staan er weer een heleboel lekkere zomerse recepten op de planning zoals een watermeloen salade en verschillende ijs recepten. En hopelijk kan ik binnenkort ook een preview delen van de binnenkant van mijn kookboek dat bijna af is en uitkomt in september!

#1 Pastasalade met tonijn
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Makkelijke salade met pasta en tonijn uit blik met een Italiaanse twist van pesto en basilicum

#2 Huzarensalade
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijk recept voor een heerlijke huzarensalade met aardappel, augurkjes, ei en ham. Een klassieke salade voor bij de BBQ!

#3 Gezonde carrot cake
  • Bakrecept
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 9 stukjes
  • **

Een heerlijk worteltaartje in een gezonder jasje, met een lekkere frisse topping van Griekse yoghurt

#4 Spareribs uit de oven en van de BBQ
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + marineren + 2,5 uur bereiden
  • 4 tot 6 personen
  • *

Hoe maak je de lekkerste spareribs? Hier vind je het recept voor een heerlijke zoete licht pittige sparerib marinade en een uitgebreide uitleg voor het bereiden van spareribs in de oven en op de barbecue

#5 Bananenbrood - gezond en lekker
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 50 min oventijd
  • 1 cake
  • **

Maak zelf een gezond en lekker bananenbrood met dit makkelijk basisrecept met maar 7 ingrediënten! Natuurlijk gezoet door banaan en een snufje kaneel.

#6 Pilav rijst
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke Midden Oosterse maaltijd van rijst met geurige kruiden zoals kaneel en kardemom gestoofd in bouillon

#7 Clafoutis met kersen
  • Nagerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 6 personen
  • **

Frans nagerecht van kersen in een lekker gebakken roommengsel uit de oven, serveer de clafoutis lauwwarm met wat poedersuiker

#8 Groente spiesen met kruiden dip
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Deze groente spiesen met zijn lekker kruidig door de kruidenolie en hebben een frisse kruiden dip om de groenten in te dippen.

#9 Kaaskoekjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 30 stuks
  • *

Lekkere snelle kaaskoekjes gemaakt met maar 4 ingredienten! Ze zijn krokant van buiten en nog iets zacht van binnen.

#10 Italiaanse tosti met pesto
  • Lunch
  • 15 min
  • 2 stuks
  • *

Lunch met deze goed belegde tosti van gegrild brood met pesto, tomaat en salami er tussen of serveer als avondmaal met een kop soep

Bewaar
Print
Deel

3 x pastasalades

Pastasalade met carpaccio
Pastasalade met tonijn
Gezonde pastasalade

Reacties

Laat je reactie achter

Wil 4 augustus 2020 om 15:10

Italiaanse pastasallade was heerlijk

Beantwoorden

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

Romige zoete aardappel BBQ salade

Tover de standaard aardappelsalade voor bij de BBQ om tot een gezondere variant van zoete aardappel met een lichte maar romige yoghurt dressing.

Bijgerecht

20 min + 1 uur afkoelen

4 pers.

Aardbeiensalade met geitenkaas

Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien en een lichte balsamico dressing

Lunch

15 min

2 pers.

Tabouleh salade

Heerlijke frisse salade van bulgur met citroen en peterselie. Lekker als lunch met wat pita of als of bijgerecht.

Bijgerecht

25 min

6 pers.