De maand van LeukeRecepten – augustus 2018

In augustus was het nog heerlijk weer! En daar hebben we ook zeker van genoten. Ook zijn we een weekje naar Noord Ierland geweest en kreeg ik leuke foodpost. Kijk snel mee…

Er zijn weer een aantal nieuwe kook en bakboeken uitgekomen: De koekjes bijbel van Rutger Bakt, 100 snelle wereldrecepten van Lekker & simpel, Gezonde weekmenu’s van voedzaam & snel. Er komen binnenkort reviews hiervan online!

Spontaan een avondje kermis met mijn neefje en nichtje was zo leuk! En natuurlijk heb ik ook popcorn en oliebollen gekocht en in het reuzenrad gezeten.

Ik heb een fijne gratis flexplek gevonden om af en toe buiten de deur te werken: Aristo in Eindhoven. Thuis ben ik soms afgeleid en nog iets belangrijks; ze hebben airco :)  

Eric verraste mij met een etentje, en niet zomaar bij een restaurant maar sterrenrestaurant Wiesen in Eindhoven. Wauw, wat hebben wij heerlijk gegeten. Oke, niet goedkoop maar we hebben zelden zo lekker gegeten.  

Ik kreeg lekkere post van Roosterz & Co, dit is een nieuw merk hoge kwaliteit kipsnacks voor in de oven of Airfryer in verschillende smaken. Ze waren heel erg lekker en te koop bij

Nog meer fijne post: Avec rosé. Deze frisse rosé is niet alleen lekker maar ook leuk om cadeau te doen want er is ruimte op het etiket om de naam van die persoon op te schrijven.  

Ik maakte weer heel wat lekkere recepten deze maand, zoals bijvoorbeeld kapsalon Hawaï. Alleen Eric was de foto hiervan kwijtgeraakt dus moest ik hem nog een keer opnieuw maken, maar dat was helemaal niet erg.

Ook namen we weer een aantal filmpjes op en onze hond Payo hield als regisseur alles in de gaten :)  

Ik organiseerde een BBQ voor mijn familie in onze tuin. Zeker met zo’n mooie Big Green Egg is het extra smullen.

We gingen met mijn schoonfamilie een hapje eten bij Turks restaurant Turkoise, zij hebben een leuk speelveldje en terras voor de kindjes. Helaas regende het die dag maar dat heeft het etentje niet verpest want het eten was heerlijk.  

Ik ben nog steeds zo blij dat ik vanuit thuis kan werken en zoveel tijd samen ben met Payo, en hij ook. Vaak ligt hij op schoot als ik achter de computer werk.

Ons neefje Vigo was jarig en werd 4 jaar! Ik maakte daarom een piratenboot van watermeloen en dat was een groot succes! Binnenkort deel ik op mijn site een tutorial hoe je deze ook zelf kan maken.

Ook ging aan de bak en maakte ik dit taartje met blauwe bessen. Omdat ik niet alles zelf opeet (anders was ik al heel wat kilo’s zwaarder) deel ik het vaak uit onder mijn (schoon)familie en Eric’s opa en oma zijn grootste fan :)

En we gingen nog een week naar Noord Ierland, dat was ook echt zo mooi en bijzonder. Ik heb er een uitgebreid verslag over geschreven met onze route, tips en natuurlijk heel veel mooie foto’s.

Zo, de maand september zit ook weer volgepland! Vooral veel leuke dingen en feestjes zoals mijn eigen verjaardag en een persreis naar Cyprus! Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

Bewaar
Print
Deel

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Reacties

Laat je reactie achter

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.