Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – februari 2017

De maand februari stond vooral in voorbereiding van de maand maart. Want dan staan er een paar spannende dingen op de agenda. Kijk mee...

De maand begon met een bezoek aan de uitgeverij van mijn LeukeRecepten magzine. Samen met de redactie hebben we een indeling gemaakt en de laatste punten doorgenomen. Hij is nog tot 10 maart in de voorverkoop met korting, bestellen kan hier. Je krijgt hem dan op de deurmat rond 24 maart zodra hij ook in de winkels ligt.

Eric was 8 februari en ik maakte ik een lekkere traktatie voor op zijn werkt. Nutella muffins en een chocolade taart met aardbeien want het was immers ook bijna valentijnsdag :)

Samen met Eric’s familie vierde wij zijn verjaardag met een lunch in de bijenkorf. Ik had een piadini met salami, yum!

Ik kreeg lekkere foodpost van The Primal Pantry. Koudgeperste repen gemaakt van rauwe ingrediënten. Ze zijn superclean; gemaakt van niks anders dan fruit, noten en wat specerijen of cacao. Te koop in 5 smaken bij o.a. Albert Heijn, AH To Go en Marqt.

Ik ben al druk bezig geweest met nieuwe paasrecepten. En ze zijn zo leuk en lekker geworden! Twee weken voor Pasen komt er dagelijks eentje online. Hierbij alvast een kleine preview.

Ook ben ik samen met Jaimy lekker bezig geweest in de keuken met nieuwe recepten en video’s. Want straks in de verbouwing heb ik eventjes geen keuken (aah!) maar gelukkig hoeft de site en mijn Youtube kanaal niet stil te staan.

Het was ook een paar keer wit buiten. Payo snapte niets van de sneeuwballen die hij niet kon vangen.

Ik maakte voor het eerst zelf fudge. Chocolade fudge wel te verstaan met smarties en bastogne. 9 maart komt de video online! Check mijn youtube kanaal!

Restaurant tip: Ruijgh in Venlo. Ik at er o.a. deze gebakken paddenstoelensalade met geitenkaas en boerencroutons. Maar het was lastig kiezen want er staat veel lekkers op de kaart.

In maart staat er een verhuizing en verbouwing op de planning dus heb ik gelukkig alvast in februari wat dozen ingepakt.

Voor Eric zijn verjaardag had ik een workshop de Big Green Egg geregeld. En lekker dat het was! Ook ik vond het stiekem heel leuk. Hopelijk komt er ooit eentje in onze (nieuwe) tuin te staan :)

Samen met mijn vriendin bakte we 4 broden. Hartig brood gemaakt van aardappel, ja aardappel. Binnenkort ook online.

De komende maand kan ik hopelijk al een preview geven van de verbouwing en onze nieuwe keuken.

 

 

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×