De maand van LeukeRecepten – juli 2018

Het was hot! De BBQ ging daarom geregeld aan en aten we af en toe een hapje buiten de deur. Ook bezocht ik een paar festivals en zocht ik verkoeling in het zwembad.

We gingen met mijn schoonouders bij De Karpendonkse hoeve eten, een sterrenrestaurant in Eindhoven. Het eten was heerlijk en zeker een ster waard!

Ook aten we bij Usine, een van de meest relaxte eetplekken in eindhoven. Veel plek, leuke kaart en industrieel interieur. Eric ging voor het mosselpannetje en ik voor de gamba salade.

Maar ook in onze eigen keuken werd er weer flink gekookt. Jaimy helpt mij 2 vrijdagen in de maand en dan kunnen we flink wat productie draaien.

We maakte onder andere allemaal lekkere (tapas)hapjes waarvan de meeste nog online moeten komen. De gazpacho met kipspiesje zijn inmiddels wel al online te vinden.

Ondanks dat we gewoon thuis waren in de maand juli hebben we veel leuke dingen gedaan. Zo gingen we 2 dagen naar het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Elk jaar weer een feestje!

En we waren uitgenodigd voor een perslunch bij een nieuwe vestiging van Stan & Co in Zeist. Wat is het mooi geworden! En ook de kaart was super, veel lekkere (vega) opties wat uitmondde in keuzestress.

Er stond ook iets minder leuks op de planning: de BTW aangifte. Dat betekent heel veel bonnetjes, facturen en gegevens verzamelen. Gelukkig had ik er heerlijke choco amandelen met kaneel van Chokay bij.

Daarentegen is het ook wel weer heel fijn om eigen ondernemer te zijn. Zo kon ik op woensdagmiddag makkelijk vrij nemen om even gaan zwemmen met mijn neefje en nichtje.

Samen met Knorr maakte ik een heel tof boekje: Groentefeestje! Hier vind je naast 12 recepten van mij ook recepten van andere bloggers en insiders die hebben meegedaan. Je leest er meer over in deze blog.

De BBQ ging geregeld aan deze maand. En het is extra genieten nu we een Big Green Egg hebben. Geregeld krijgen we mensen over de vloer die bij ons willen proeven.

Ik bezocht een salsa festival (niet dat ik kan salsa dansen hoor) wat erg leuk was. Daarna ging ik met mijn vriendinnetje een hapje eten bij SoulKitchen op Strijp S in Eindhoven. De kaart is niet heel uitgebreid maar het eten is wel heel erg lekker en voor een fijn prijsje.

En nu we er toch op Strijp S waren een ijsje bij mijn favo ijssalon van Eindhoven: Intelligentia ice. Ik koos voor een spannende combi van limoen met rode peper ijs en die was behoorlijk pittig, ik kreeg het er alleen maar warmer van haha.

De laatste week van juli was het bijna niet uit te houden thuis door de extreme hitte. Daarom zocht ik een flexwerkplek op. Super relaxed! Koel, gratis wifi lunchmogelijkheden en helemaal gratis. Dus je zult me vaker vinden bij Aristio.

Ook voor Payo zorgden we voor verkoeling door middel van een opblaasbadje, alhoewel dit Spaanse hondje weinig last lijkt te hebben de hitte. En zelf genoot ik er stiekem ook van.

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Patricia heesakkers 2 augustus 2018 om 11:10

Hoi,Ik maak heel vaak jouw heerlijke recepten!!! Ik maak vaak een heel weekmenu wat ik in het weekend plan !!! TOP allemaal!!!! Wij zijn ook aan het denken om de green egg te gaan aanschaffen,zou leuk zijn als je wat receptjes hiervoor op je pagina zet!!!! Heel veel sucses en ik blijf je zeker volgen!!! Grtjes Patricia

Beantwoorden

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!