De maand van LeukeRecepten – juni 2018

In juni hadden we een aantal mooie zomerse dagen en daar hebben we van genoten. Ik bezocht een aantal events en we vierde Payo’s verjaardag. Kortom een heerlijk maandje, kijk mee…

We zijn er dit jaar al een paar keer gaan eten en ook deze maand bezochten we restaurant Pezzaz in Nuenen. Deze keer lekker buiten op het terras, het eten was weer voortreffelijk!

Een andere hotspot die ik in juni bezocht was Loods 61 op de Kleine berg in Eindhoven. Ze hebben er een heerlijk terras en ook het eten was lekker, niet heel bijzonder maar oké.

Ik kreeg leuke foodpost van Green gypsy spices. Ze hebben hun assortiment van kruiden uitgebreid met een aantal do it yourself producten, zoals gekruide noten die je nog ff moet roosteren in de oven en een pannenkoekenmix.

Ook kreeg ik verse post van Van Oers United. Ook zij hebben iets op de markt gebracht waardoor je in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel zet namelijk Asian Chef. Een pakket met boontjes en een zakje woksaus.

Er was er een jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is… Payo! Ons hondje werd alweer 6, maar hij lijkt vaak nog een kleine puppy. Hopelijk blijft hij nog heel wat jaartjes bij ons want het is elke dag genieten met deze viervoeter.

We bezochten de Green Egg Flavour Fair met vaderdag. Dat was weer gezellig en genieten! Voor een all-in prijs kun je de hele dag lekkere hapjes eten van de keramische BBQ. En er zijn diverse workshops en demo’s.

Ik was in de Arena voor het concert van Beyonce en Jay Z samen met Eric, mijn zusje en haar vriend. Wow, wat een show en wat een power couple!

En nog meer leuks: ik ging samen met Jaimy naar het Brabants Bloggers Breakfast. We kregen een uitgebreid ontbijt (wat ook onze lunch werd) gemaakt door koks en leveranciers uit Brabant. Vrijdag lees je er meer over op mijn blog.

Ik kookte en bakte weer heel wat af afgelopen maand. O.a. deze heerlijke aardbeien brownies die binnenkort nog online komen.

Ik bracht een bezoekje aan mijn kapper ZoMooi in Eindhoven en verfde mijn haren wat lichter met een paarse shine. Super tof vond ik het!

Wie denkt dat ik de hele dag in de keuken sta heeft het mis, ik beng denk ik de meeste tijd door achter mijn computer met blogs en recepten uitwerken, mail beantwoorden, social inplannen, foto’s bewerken etc. Maar dat vind ik niet erg, zeker niet met een ijsje er bij!

Onze collectie planten wordt maar groter en groter, en dat is vooral de schuld van Eric. Nog even en het is een jungle! Maar gezellig is het wel :)

 

Wil je op de hoogte blijven nieuw recepten, weetjes en persoonlijke updates? Volg me dan op Instagram.

1 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Reacties

Laat je reactie achter

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!