Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – november 2016

Ik dacht dat november een vrij normale en saaie maand ging worden, maar niets is minder waar. Lees mee...

We hebben een nieuw huis gekocht! Best onverwachts en heel snel want we zagen ons droomhuis en zijn meteen gaan kijken en hebben toen meteen een bod gedaan. In maart krijgen we de sleutel, spannend!

Alleen toen moesten we nog ons eigen huis verkopen. En dat ging ook super snel, binnen 2 dagen was ook ons huis zelfs boven de vraagprijs verkocht. De maand november stond dus ook veel in het teken van hypotheek gesprekken, documenten verzamelen, bezichtigingen en opruimen. Hierboven een sneak preview van onze nieuwe keuken (belangrijkste plekje in huis natuurlijk).

En mijn 2 grote liefdes gaan natuurlijk mee :)

En nog meer spannend nieuws, niet voor mij want ik wist het al een tijdje. Maar er komt een echt LeukeRecepten magazine! Het komt eind maart in de winkels te liggen. Houd mijn site en Facebook in de gaten voor upadates. Hierboven alvast een kleine sneak preview.

Het was ook ideaal weer voor een stoofpotje, dus ik maakte een Caribische variant van dit winterse potje en hij was heel goed gelukt dus soon online!

Eind november hadden we ook nog een bruiloft in Bergen op Zoom. Omdat we niet s avonds laat nog naar huis wilde rijden (en natuurlijk ook het nodige wilde drinken) overnachtten we in B&B Stad en Wal met een uitstekend ontbijtje.

Het was heerlijke weer voor een herfstwandeling met Payo. Vorig jaar moest hij erg aan de kou wennen omdat hij net uit Spanje naar Nederland was gekomen maar nu is ie gelukkig beter gewend.

Ik kreeg hulp in mijn keuken van Jaimy. We hebben inmiddels twee keer samen gekookt en dat gaat super goed. Het recept van haar temaki staat inmiddels online.

Eric en ik gingen bij een heel leuk restaurant eten in onze hometown Eindhoven. Namelijk bij Valenzia, het kleine zusje van sterrenrestaurant Zarzo. Je krijgt er een heerlijke combi van Aziatische en Spaanse hapjes en gerechten.

Ik was al vroeg in Amsterdam op 6 november. Ik was namelijk uitgenodigd voor een 5 gangen ontbijt samen met ca. 100 bloggers en fans van Quaker. Dit ter ere van het Ontbijtboek. Lees er hier meer over.

Afgelopen maand heb ik ook al een aantal kerstrecepten gemaakt zodat we kunnen gaan knallen in december. Vanaf 5 dec gaan de kerstweken van start met elke dag een nieuw kerstrecept.

Ik kreeg lekkere foodpost! 2 nieuwe witte repen van Tony’s. Die met framboos en knetter suiker moet je echt proberen.

Een van mijn guily pleasures: warme chocolademelk met slagroom! Heerlijk als ik terug kom van een wandeling met Payo.

Ik kwam deze leuke avocado sokken tegen bij Monki en ik moest ze gewoon hebben!

In Maastricht gingen we met vrienden bij het Grieks restaurant Ellinikon eten. Ik was al lang niet meer bij de Griek geweest dus het was smullen van de bifteki en de moussaka.

Dat was hem weer, het volgende maandoverzicht komt begin 2017. Dat gaat echt bizar snel! Dan natuurlijk met een hoop kerstige foto's. Fijne feestdagen alvast! 

Reacties

Laat je reactie achter

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×