Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De maand van LeukeRecepten – oktober 2016

In oktober probeerde ik wat vooruit te werken en maakte een heleboel nieuwe herfstrecepten, video’s en ging ik al aan de slag voor de kerst. En verder leuke foodpost, de foodblogawards en nieuwe props.

Ik ging een dagje naar de Efteling met mij vriendin en haar dochtertje. En we sloten de dag af in het Pannenkoekenrestaurant, i dont mind :)

In oktober kwam ook het nieuwe boek van Pauline uit: Feel Good Food. En ik mocht bij de lancering zijn! We kregen een 3 gangen diner met allemaal gerechten uit haar boek, heerlijk! Binnenkort komt er ook een review online.

Payo vindt het maar koud worden. Hij stopt dan zijn neus onder zijn pootjes als hij gaat slapen. Zo schattig.

Uiteraard nam ik een aantal nieuwe video’s op. Door de vakantie en persreis in september liep ik een beetje achter dus heb in oktober weer wat vooruit gewerkt. En donderdag komt de kip kiev op mijn Youtube kanaal.

Ik kreeg leuke foodpost. O.a. deze bieten en wortel tortilla wraps van No Fairytales. Met 45% groente en minder calorieën. Ik maakte er deze zalm wraps van. Ze zijn o.a. te koop bij de AH.

We gingen uit eten bij Wynwood, dit restaurant in Strijp S in Eindhoven serveert allerlei gerechtjes op top niveau. Zowel qua smaak als presentatie.

Vooral het afgelopen weekend was het lekker weer, daar hebben we dan ook van genoten tijdens een wandeling met Payo.

We kochten wat nieuw servies en wat props. Echt super blij mee, de foto’s zien er nu nog mooier uit met dit nieuwe servies en deze leuke pannen.

Ik tekende een contract… spannend! Binnenkort zal ik bekend maken op Facebook waarvoor. Wel iets heel leuks, én het is geen boek of eigen kantoor.

Eric serveerde weer mijn favoriete ontbijt in het weekend: wentelteefjes. Lucky me!

Eind oktober was ook de uitreiking van de foodblog awards. En ik was met nog 4 andere genomineerd hiervoor. Helaas hebben we niet gewonnen maar hadden wel een leuke avond. En ik ging nog ff op de foto met de winnares Annemiek van KeukenLiefde.

We gingen op bezoek bij mijn ouders, die wonen in Limburg (en ja, ik ben ook geboren) en wat hoort daar uiteraard bij? Vlaai! Yum.

Tijdens een boswandeling spotte we deze paddenstoelen. Mooi he!

Nog meer foodpost. Handige kleine verpakkingen van mais en bonen van Bonduelle. Ik maakte er meteen een Mexicaans pannetje mee.

We aten bij Eic zijn broer en vrouw en kids. Ik had een grote pan aardappelsoep met tijm meegenomen en die ging er goed in bij mijn neefje Vigo.

De maand oktober stond vooral in het teken van herfstrecepten maar heb ook al een paar kerstrecepten gemaakt. Bijvoorbeeld deze camembert met cranberry.

Ik had keuze stress bij het uitkiezen van een outfit om op stap te gaan. Deze is het geworden!

Ik bakte een bananencake die we uitdeelde aan Eric’s opa en oma. Het recept zal ik binnenkort met jullie delen.

In november ga ik uiteraard nog meer aan de slag met nieuwe kerstrecepten, nu al zin in. Bij mij duurt Kerst 2 maanden i.p.v. 2 dagen ;)

 

Reacties

Laat je reactie achter

De nieuwste pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

×