Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

De vernieuwde LeukeRecepten site staat live!

Wellicht was het je al opgevallen, onze vernieuwde LeukeRecepten website staat inmiddels 2 weken online! Afgelopen zomer hebben we de eerste schetsen gemaakt en daarna is Onstuimig verder gegaan met de uitwerking en de realisatie van de site. Ik ben echt super blij met het resultaat, het is nog mooier en beter geworden dan mijn schetsen en wat ik had gehoopt.

Ik kan me voorstellen dat het nog even een beetje wennen is. Er zijn een aantal dingen compleet veranderd. Maar alle recepten en blogs van de oude site zijn overgenomen naar de nieuwe site, dus je zou alle recepten moeten kunnen terug vinden.

Iets wat je meteen zal opvallen is de nieuwe vormgeving en stijl. Deze oogt net wat frisser en strakker. Ook is de mobiele versie verbeterd waardoor je nog makkelijker op je smartphone of tablet recepten kunt zoeken en bekijken.

Een van de belangrijkste toevoegingen van de nieuwe site is het aanmaken van je eigen profiel pagina. Ik kreeg regelmatig mailtjes met de vraag om je favo recepten ergens permanent te kunnen opslaan. Dus dat is nu mogelijk :). Je kunt een eigen profielpagina aanmaken door een email en username in te vullen of via je Facebook profiel. Bij deze laatste optie hoef je dus niet steeds je inloggegevens in te vullen.

Na het aanmaken van je ‘mijn leukerecepten’ kun je recepten opslaan via de hartjes op recepten op blogs. De gerechten worden vervolgens op je eigen profielpagina opgeslagen. Zo heb je je favo recepten altijd bij de hand. Nog een extra leuk item is het weekmenu, hiermee maak je een soort eet-planning voor de komende week. Via het plusje onder de favo recepten kun je recepten toevoegen aan je weekmenu en door te slepen verwijderen. Meer info hierover vind je op de FAQ pagina.

En op de oude site was het alleen mogelijk om in recepten te zoeken, niet in de blogs. Dat is nu op nieuwe site dus wel mogelijk via het vinkje bovenin bij de zoekresultaten. Super handig dus!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe site dan Eric en ik. Mocht je nog dingen tegenkomen die niet goed werken laat dit dan weten via het contactformulier, dan kunnen we kijken of we dit kunnen oplossen. Veel plezier!

Veel gestelde vragen over de site zoals het aanvragen van een nieuw wachtwoord, over de nieuwsbrief of oventemperaturen vind je ook terug op de nieuwe FAQ pagina.

Reacties

Laat je reactie achter

Harriette 11 februari 2016 om 21:04

Leuke site!

Beantwoorden
carla meijer 12 februari 2016 om 13:02

Top, helemaal geweldig! Wat een mooie site en wat een verbetering!! Net zo gaaf als je recepten!

Beantwoorden
Hedwig 12 februari 2016 om 13:08

Geweldige recepten

Beantwoorden
Franciska 15 februari 2016 om 11:59

Ik had je site altijd in mijn feedreader staan zodat ik nieuwe recepten direct kreeg. Vanmorgen bedacht ik me dat ik al een tijdje niets gezien had. Blijkbaar moest ik de nieuwe website even opnieuw opslaan. Ik vind de site erg mooi geworden en ben blij dat je nu ook reacties kunt achterlaten. Ik maak namelijk regelmatig iets van je en vind het dan ook leuk om je te laten weten of het gesmaakt heeft.

Beantwoorden

Salade recepten

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Van salade met kip tot vegetarische salade en pastasalade. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht of als makkelijke lunch!

×