Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Macaroni salade
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4-6 personen
  • *

Makkelijk recept voor een koude macaroni salade met komkommer en tomaat in een romige maar lichte saus. Een ideale salade voor bij de barbecue.

Pasta pesto met kip
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Dit lekkere en makkelijke recept met pasta en kip in een lekkere romige pestosaus moet je een keer geprobeerd hebben!

Kip parmezaan met pasta uit 1 pan
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Dit eenpansgerecht met pasta, kip en Parmezaanse kaas heeft een lekkere krokante topping en is een makkelijk recept met weinig afwas.

Vegetarische tortellini ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke Italiaanse ovenschotel vol met groenten, een beetje pittig en met romige gesmolten mozzarella. En dat allemaal vanaf €2,64,- per persoon. Lekker toch?

Spaghetti met krokante courgette
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 25 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke pasta met tomatensaus en knapperige stukjes courgette in een laagje Parmezaanse kaas en geraspte mozzarella.

Tagliatelle met romige pesto
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Supermakkelijk en snel receptje in 15 minuten van tagliatelle pasta in een romige pestosaus met courgette en tomaatjes.

Cannelloni met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met cannelloni pasta gevuld met gehakt en paprika is perfect voor een doordeweekse dag

Pasta pesto ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 3-4 personen
  • *

Lekkere en makkelijke pastaschotel met pesto, courgette, tomaatjes en mozzarella uit de oven. In 35 minuten voorbereid om in de oven te gaan.

Glutenvrije pasta met cherry tomaatjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 2 personen
  • *

Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.

Pasta met kip en romige spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere pasta met spinazie, kip en kruidenroomkaas. Een heerlijk en onwijs simpel recept dat je in 25 minuutjes al op tafel hebt staan. En je hebt maar een paar ingrediënten nodig, waardoor je met een relatief klein budget al wat lekkers kookt.

Ziti al forno met gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze Italiaanse pastaschotel met zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus en lekker veel mozzarella is ultiem genieten.

Pastasalade met tonijn
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijke salade met pasta en tonijn uit blik met een Italiaanse twist van pesto en basilicum

Open lasagne met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Steel de show aan tafel en serveer deze mooie open lasagne met tomatensaus, ricotta en verse spinazie.

Romige vegan pasta carbonara
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur rusttijd
  • 4 personen
  • *

Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. De vegan pasta carbonara. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.

Lente pasta
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Een lekkere groene pasta met asperges en erwtjes in een romige pestosaus die lekker fris smaakt door de toegevoegde citroen.

Pasta met zeevruchten
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Ontdek onze heerlijke pasta met zeevruchten, een smaakvol hoofdgerecht met garnalen, mosselen en een vleugje witte wijn. Perfect voor een lekkere avondmaaltijd.

Lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.

Tortellini ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2 à 3 personen
  • *

Heerlijke gevulde tortellini pasta met groenten in een Italiaanse tomatensaus gegratineerd met kaas uit de oven

Spaghetti puttanesca
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Het perfecte gerecht dat je met voorraadkast ingrediënten snel op tafel kan zetten en met seizoensingrediënten nóg lekkerder kan maken. Klaar in 25 minuten.

Gegratineerde gnocchi ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke met mozzarella gegratineerde gnocchi schotel in een romige paprikasaus uit de oven.

Macaroni met gehakt en groenten
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Een gerecht dat bij iedereen in de smaak valt; macaroni met tomatensaus, courgette, paprika en (vega)gehakt. Gemaakt zonder pakjes en zakjes.  

Pastaschotel Hawaï
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een pizza Hawaï met ananas en ham kennen we allemaal, maar wist je dat je deze ingrediënten ook heerlijk kunt verwerken in een ovenschotel? Vanaf €2,40 per persoon maak je dit eenvoudige recept.

Gezonde lasagne met spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 45 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Deze gezonde(re) en light versie op de bekende lasagne bevat geen bechamelsaus maar een lichte saus met Huttenkase en extra veel groenten. Lekker licht en voedzaam dus.

Lactosevrije spaghetti carbonara met roomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 5 min + 15 min
  • 2 personen
  • *

De lactosevrije variant van deze klassieker met roomsaus. Lekker met verse peterselie en gebakken spekjes.