Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Lasagne muffins
  • Lunch
  • 40 min + 25 min oventijd
  • 12 stuks
  • **

Hoe leuk zijn deze mini lasagnes gemaakt in een muffinvorm? Lekker als hapje of lunch!

Kip in Parmaham met courgette
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Pasta in een romige pestosaus met stukjes kip gewikkeld in parmaham.

Spaghetti met pesto en gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk pastagerecht met pestosaus en kruidige gehaktballetjes met oregano.

Ravioli lasagne bolognese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 min
  • 2-3 personen
  • **

Lasagne bolognese kennen we allemaal, maar maak ook eens deze variant met laagjes gevulde ravioli met maar 6 ingrediënten.

Vegetarische cannelloni
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 25 oventijd
  • 3 personen
  • **

Vegetarische pastarolletjes gevuld met verschillende groenten en ricotta in een heerlijke tomatensaus

Pasta met boerenkool en rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Winters pastagerecht met Hollandse twist van zelfgemaakte pesto van boerenkool. Met rookworst.

Ster ravioli met truffel
  • Voorgerecht
  • 1 uur 5 min
  • 2 personen
  • ***

Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen

Pasta met groenten en hüttenkäse
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Simpele pasta met lekker veel groenten en een schep frisse hüttenkäse

Gnocchi met blauwe kaas en paddenstoelen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.

Gnocchi in pompoensaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • **

Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus

Pasta met gamba's in romige saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 mimuten
  • 2 personen
  • **

Dit pasta gerecht is lekker romig en fris door de toevoeging van citroensap. Een heerlijke combinatie met garnalen en knapperige groene aspergetips.

Pasta met kip, tomaatjes en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pastarecept van penne in een romige saus met kaas en pijnboompitten

Risoni met balsamico kip
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • **

Deze pasta in de vorm van rijst is lekker licht en smaakt heerlijk met deze gegrilde kip en courgette

Pasta met spinazie en kabeljauw
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Romige pasta met spinazie en een stukje kabeljauw uit de oven met een krokant korstje

Spinaziesalade met kaasschnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Pastasalade met aardbeien en avocado
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze vegetarische maaltijdsalade met pasta, aardbeien en avocado vult goed en staat binnen 20 minuten op tafel

Paella spaghetti
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • **

Paella zonder rijst maar met spaghetti eenzelfde lekkere saus met garnalen en saffraan

Pastasalade met zalm en gegrilde groenten
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Deze heerlijke pastasalade met gerookte zalm en lekker veel groenten is een fris gerecht voor bij de bbq of gewoon als zomers hoofdgerecht

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Pasta met broccoli en zalmballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • **

Romige pasta met broccoli en heerlijke gehaktballetjes gemaakt van zalm

Pasta met asperge en krokante zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • **

Romige pasta met groene asperges met een lekker stukje zalm met krokant korstje

Lasagne uit de pan
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 bakken
  • 2-3 personen
  • **

Deze lasagne met gehakt en ricotta maak je makkelijk zonder oven maar in de pan

Pasta met paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Pasta Carbonara met Chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.