Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.
Hmmm een heerlijke combi van pasta met stukjes kip in een romige saus van kruiden roomkaas
Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham
Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten
Lichte maaltijdsalade van gevulde puntpaprika met mozzarella op bedje van sla en pasta
Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta
Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo
Stiekem bevat deze pasta veel groenten en is bovendien ideaal om restjes mee op te maken
Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten
Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus
Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak
Gevulde pasta met een heerlijke tomatensaus met lekker veel groenten. Vegetarisch en makkelijk!
Vegetarische ovenschotel met pasta en spinazie in een romige gorgonzolasaus
Tagliatelle met garnalen en een rode Spaanse saus op basis van paprika en amandel
Serveer je pastagerecht eens op een originele manier met deze pastataart van rigatoni pasta en bolognesesaus
Deze uitgebreide versie van de klassieke caesar salade met kip, pasta en ei is heerlijk als hoofdgerecht
Gezond pastarecept van volkoren spaghetti met een saus van bloemkool en knapperige serranoham
Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus
Een lekkere twist: verfrissende pastasalade met zoete mango, knapperige groenten en een smaakvolle dressing. Licht, kleurrijk en perfect voor warmere dagen.
Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten
Gevulde portobello met geitenkaas en tomaat op een bedje van spaghetti en spinazie