Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Pasta met romige bloemkoolsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Gezond pastarecept van volkoren spaghetti met een saus van bloemkool en knapperige serranoham

Pastaschelpen met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • *

Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus

Pastasalade met mango
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 3 personen
  • *

Een lekkere twist: verfrissende pastasalade met zoete mango, knapperige groenten en een smaakvolle dressing. Licht, kleurrijk en perfect voor warmere dagen.

Ravioli ovenschotel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 2-3 personen
  • *

Snelle ovenschotel met pasta deegkussentjes, tomatensaus en verschillende groenten

Italiaanse gnocchi roerbak
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Voor als je niet kunt kiezen tussen aardappels en pasta: snelle vegetarische roerbak met gnocchi en groenten. Binnen 25 minuten heb je een lekker en voedzaam gerecht op tafel.

Lasagne kip pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Hartige verwennerij. Kip en courgette combineren heerlijk met romige mascarpone en pesto in deze smakelijke lasagne. Perfect voor elk moment.

Lasagne met asperges en kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke lente lasagne met laagjes gerookte kip, groene asperges en zelfgemaakte bechamelsaus

Pasta met zalm en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 4 personen
  • *

Gezond en makkelijk pastarecept met broccolisaus, een gebakken stukje zalm en grove tomatensalsa. En ook nog eens erg lekker!

Pasta met verse vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere combi van spaghetti met pancetta, walnoten en citroen met gegrilde vijgen en romige ricotta

Macaroni met kipballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 A 5 PERSONEN
  • *

Macaronischotel uit de oven met courgette, champignons en licht pittige kipballetjes

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.