Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Pasta met kip en rode pesto
  • Hoofdgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Snel een lekkere maaltijd op tafel met dit pasta recept met kip, sperziebonen in een romige rode pesto saus 

Pasta met zeevruchten
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Lekkere spaghetti met garnalen en mosselen gekookt in witte wijn

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • **

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel.

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Spaghetti garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar