Een kijkje in het Leuke Recepten kookboek

Een kijkje in mijn nieuwe kookboek dat 8 september uit komt. Welke recepten staan er in en hoe ziet het boek er uit?

Nog een maand en dan komt mijn allereerste kookboek uit! Zo spannend. Het ligt inmiddels bij de drukker en binnenkort heb ik mijn eerste exemplaar in handen. Het boek is echt heel mooi geworden en goed nieuws want er bleken niet 85 recepten in te passen maar meer dan 100! Ik vond het namelijk lastig om een selectie te maken, ik wilde namelijk zoveel mogelijk leuke recepten met jullie delen in mijn boek.

Hieronder vind je een bladerbare preview van een aantal pagina’s uit mijn boek.

Bestel hier het leukeRecepten kookboek

Inhoud van het boek

Er zijn in totaal 5 hoofdstukken (naast het voorwoord, tips en inhoudspagina): hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten en bakrecepten. Telkens staat er een basis recept in met daarnaast 2 leuke varianten om mee te variëren. Bijvoorbeeld een klassieke caesar salade daarna een uitgebreide caesar salade met garnalen en als derde variant caesar salade wraps. Ook staan er veel vegetarische recepten in en bij de gerechten met vlees staan tips om het gerecht vegetarisch te maken. Het boek bevat bovendien toppers van mijn site aangevuld met nieuwe recepten die ik speciaal voor dit boek maakte.

Bestellen

Je kunt het boek nu al pre-orderen. Dit betekent dat je het boek reserveert en zodra het 8 september is ligt het op je deurmat. Het boek bevat 176 pagina’s en is voorzien van een hardcover. Het LeukeRecepten boek kost €20,99 en bovendien betaal je bij veel webshops geen verzendkosten.

Vind je dit leuk?
0 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel