gerechten

Grieks gevulde aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Gevulde aubergines op z'n Grieks! Aubergines gevuld met een heerlijk gehaktmengsel, tomaat, romige feta en smaakvolle kruiden.

Gemarmerd bananenbrood
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 12 plakken
  • *

Dit gemarmerde bananenbrood is heerlijk als gezonde snack of tussendoortje!

Mediterraanse zoete aardappel
  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekker gerecht van zoete aardappel uit de oven met kikkererwten, tomaat en lente-uitjes. Een lekker bijgerecht bij je avondeten.

Glutenvrije noten granola
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 6 porties
  • *

Zelfgemaakte krokante granola uit de oven met noten, kokos en honing. Heerlijk door de yoghurt! Gemaakt met noten, helemaal glutenvrij dus!

Prikkers met mini hamburger
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 16 stuks
  • *

Leuke prikkers met kleine mini hamburgers, een ideaal borrelhapje om uit te delen tijdens een feestje. En makkelijk zelf gemaakt!

Aardbeien kwarktaart
  • Bakrecept
  • 30 min + 3 uur opstijven
  • 10 personen
  • *

Frisse kwarktaart met verse aardbeien die niet in de oven hoeft en makkelijk en snel te maken is zonder pakjes of zakjes

Ovenschotel met gehakt en brood
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 oventijd
  • 4 personen
  • *

Goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei afgedekt met stokbrood gegratineerd met kaas

Aardappel courgette koekjes
  • Bijgerecht
  • 5 min + 30 min + 30 min oven
  • 3 personen
  • *

Geraspte aardappel en courgette in de vorm van een koekje met rozemarijn, ideaal als bijgerecht

Oosterse gehaktballetjes met ketjapsaus
  • Bijgerecht
  • 40 min
  • 20 stuks
  • *

Deze gehaktballetjes in ketjapsaus zijn lekker als borrelhapje of bij een Oosterse rijsttafel. Breng variatie in je maaltijd met deze eenvoudige en heerlijke balletjes.

Courgettesoep met zalm
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met deze snelle courgettesoep met gerookte zalm snippers zet je snel iets moois en lekkers op tafel.

Abrikozen borrelhapje met spek
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!

Geroosterde aardappelsalade
  • Bijgerecht
  • 15 min + 1 uur oventijd
  • 3 personen
  • *

Deze aardappelsalade met gedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas smaakt heerlijk bij een stukje vlees of vis.

Snelle avocado dip
  • Hapjes en snacks
  • 5 min
  • 1 portie
  • *

In maar 5 minuten maak je deze romige avocado dip met peterselie, lekker om brood of crackers in te dippen

Italiaans gevulde puntpaprika
  • Voorgerecht
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekkere gevulde puntpaprika's met tomaatjes, parmaham, knoflook en een romige pestosaus. Geniet van deze heerlijke combinatie van smaken. Buon appetito!

Avocado bites met spek
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 12 min oventijd
  • 16 stuks
  • *

Avocado en spek zijn elkaars beste vrienden! Combineer ze en serveer dit borrelhapje met een frisse yoghurtdip.

Frisse couscous salade met mango
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Frisse en goed gevulde couscoussalade met mango, tomaat en munt, ideaal voor bij de bbq.

Quinoa met spinazie en gehaktballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 2 personen
  • *

Een smaakvolle en makkelijke maaltijd met quinoa, verse spinazie, kruidige gehaktballetjes en feta. Een voedzame en heerlijk gerecht boordevol smaak.

Italiaanse aardappelschotel
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met deze heerlijke ovenschotel combineer je aardappelen, groente, vlees en Italie in één ovenschaal

Chocolade banaan lollies
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 2 uur vriezer
  • 16 stuks
  • *

Super leuk en gezond hapje van stukjes ijskoude banaan met pure chocolade op een stokje, ook leuk voor de kids!

Bladerdeegstengels met parmaham
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Super simpele hartige snack van bladerdeeg met parmaham, een ideaal borrelhapje voor op een feetjes! Gemaakt met maar 4 ingredienten. Serveer ze in een glas op tafel en/of met een lekkere dip er naast.

Groene asperges van de BBQ
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Op zoek naar een lekker bijgerecht met groente van de barbecue? Maak deze makkelijke gegrilde groene asperges.

Lasagne met asperges en kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke lente lasagne met laagjes gerookte kip, groene asperges en zelfgemaakte bechamelsaus

Boerenkoolsalade met geitenkaas
  • Lunch recept
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Probeer eens i.p.v boerenkoolstamppot deze gezonde boerenkoolsalade met appel, geitenkaas en croutons

Witte asperges met serranoham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Het is weer genieten met deze witte asperges met serranoham en een heerlijke frisse dressing van yoghurt en citroen. Een lekker voorgerecht in het aspergeseizoen.