gerechten

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Spaghetti garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar

Knoflook soep
  • Voorgerecht
  • 20 MIN
  • 6 PERSONEN
  • **

Kabeljauw in filodeeg
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • ***

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat.

zalmrolletjes met brood
  • Hapjes en snacks
  • 25 MIN + 120 WACHTTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Tortilla pesto rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 6 personen
  • **

Lekkere Italiaanse wraprolletjes met pesto en parmaham, een aanrader voor elk feestje!

Anijs yoghurt in een glaasje
  • Ontbijt
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke Griekse yoghurt in een glaasje met anijs en abrikozen, een heerlijk ontbijt of dessert

Tortillataart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Een heerlijke en leuke variant op gevulde Mexicaanse wraps met gehakt, ook leuk om te serveren of te maken met kinderen

Mosterd ribkarbonade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel

Mandarijn sorbet
  • Nagerecht
  • 15 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd

Pittige gambas
  • Voorgerecht
  • 10 min marineertijd + 10 min baktijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pittig spaanse tapas hapje van gamba's met stokbrood.

Ijssandwiches met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Heel makkelijk te maken toetje met wafels en verse bosvruchten