gerechten

Gefrituurde jalapeño pepers
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 8 stuks
  • *

Probeer onze verrukkelijke gefrituurde jalapeño pepers, gevuld met romige roomkaas en feta. Een lekkere snack die perfect is voor een borrel of een gezellig avondje.

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

Aardappeltortilla met spinazie
  • Bijgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekker bij een stukje vlees of vis: aardappeltortilla uit de oven met verse spinazie

Gevulde portobello met roomkaas van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 25 min + 12 min bakken
  • 6 stuks
  • *

Heerlijk vegetarisch recept van portobello's gevuld met roomkaas, paprika en een crunch van pijnboompitten

Macaroni met kipballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 A 5 PERSONEN
  • *

Macaronischotel uit de oven met courgette, champignons en licht pittige kipballetjes

Parmaham rolletjes met paprika
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 12 stuks
  • *

Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto

Mexicaanse flautas
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke krokant gefrituurde tortilla's met kip en een dressing van zure room, chilisaus en zelfgemaakte avocadosaus.

Griekse bougatsa
  • Nagerecht
  • 45 min + 25 min oventijd
  • 6 personen
  • *

Een heerlijk Grieks toetje van vanille custard pudding in een knapperig filodeeg jasje. Waan je in Griekenland en geniet van de mediterraanse smaak in elke hap.

Kaneelvingers
  • Bakrecept
  • 15 min + 15 min oventijd
  • 18 stuks
  • *

Super makkelijk en snel recept voor kaneelvingers, ook ideaal om te maken met kinderen. Je maakt ze in een kwartiertje met maar 4 ingrediënten.

Noedels met sperziebonen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk vegetarisch recept met eiernoedels, tofu, paprika, sperziebonen en pinda's. In een lekkere Aziatische zelfgemaakte woksaus. Een makkelijke maaltijd voor doordeweeks.

Italiaanse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Heerlijke recept voor winterse stoofschotel met een Italiaans tintje

Gevulde champignons met spekjes
  • Voorgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Gevulde champignons met spekjes. Heerlijke champignons gevuld met smaakvolle spekjes. Een verrukkelijk hapje dat altijd goed in de smaak valt!

Garnalen met mango amuse
  • Hapjes en snacks
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Frisse mangodip met koriander en een vleugje chili in een glaasje geserveerd met garnalen op een prikkertje. Een lekker hapje of een leuk voorgerecht!

Couscous met rode kool en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

In 15 minuten een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel met geitenkaas en pijnboompitten

3 x canape
  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 21 stuks
  • *

Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Plaatpizza Hawaï
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere zelfgemaakte pizza met ham, ananas, tomaatjes en een pittige bite van rode peper. Een exotische combinatie op een knapperige pizzabodem. Bestrooi met geraspte mozzarella en citroenrasp voor een frisse touch. Een heerlijke traktatie om te delen met vrienden en familie!

Salade met vijgen
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijke herfstsalade met verse vijgen, peer, parmaham en geitenkaas met een frisse honingdressing.

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 min + 8 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.

Taart met vijgen en frambozen
  • Bakrecept
  • 25 min + 1 uur oventijd
  • 8 personen
  • *

Lekkere en makkelijke taart met verse vijgen, frisse frambozen en een vleugje sinaasappel

Amandel dadel truffels
  • Tussendoortjes
  • 15 min
  • 12 stuks
  • *

Lekkere en gezonde truffels gemaakt van dadels, rozijnen en amandelen met een laagje kokos of pistache. Verantwoord snacken!

Rode uien met tijm uit de oven
  • Bijgerecht
  • 10 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Uien met tijm en knoflook uit de oven, leuk als tapas of als bijgerecht

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Cake in mok
  • Bakrecept
  • 5 min + 2 min magnetron
  • 2 stuks
  • *

Makkelijk en snel: binnen 10 minuten een luchtige cake met frambozen uit de magnetron