gerechten

Tortillataart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke en leuke variant op gevulde Mexicaanse wraps met gehakt, ook leuk om te serveren of te maken met kinderen

Mosterd ribkarbonade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd

Pittige gambas
  • Voorgerecht
  • 10 min marineertijd + 10 min baktijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk pittig spaanse tapas hapje van gamba's met stokbrood.

Ijssandwiches met bosvruchten
  • Nagerecht
  • 10 min
  • 4 personen
  • *

Heel makkelijk te maken toetje met wafels en verse bosvruchten