gerechten

Mini spinazie feta quiches
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 30 oventijd
  • 15 stuks
  • *

Lekker borrelhapje op een feestje of voor bij de lunch van knapperig bladerdeeg gevuld met romige spinazie en feta kaas

Omelet wrap met zalm en roomkaas
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 2 stuks
  • *

Een leuke manier om te variëren met de lunch: tover je omelet om tot een ei wrap!

Salade met witlof en ei
  • Lunch recept
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een frisse salade met witlof, spek en ei die perfect is bij de paasbrunch of als bijgerecht

Taco hapjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 30 min oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze Mexicaanse hapjes uit de oven zijn ideaal voor een feestje!

Sticky kip met boontjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 oventijd
  • 2 personen
  • *

Kippendijen uit de oven in een stroperige oosterse saus met boontjes en rijst

Couscous met perzik en falafel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse vegetarische couscous salade met munt, perzik en falafel balletjes

Beschuit met hummus en avocado roos
  • Ontbijt recept
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Ontbijt of lunch is nog lekkerder wanneer er een mooie avocado roos op ligt.

Ontbijtkoekjes met abrikoos
  • Ontbijt recept
  • 20 min + 12 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Deze koekjes van havermout zijn geschikt voor elk moment van de dag denk bijvoorbeeld aan ontbijt of als gezonde snack.

Courgette caprese
  • Bijgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Gezonde en koolhydraatarme lunch of bijgerecht van gevulde courgette met mozzarella en tomaat.

Wrap met kipschnitzel en puntpaprika
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus

Salted caramel cheesecake met Toblerone
  • Bakrecept
  • 60 min + 50 min oventijd
  • 10 personen
  • *

Deze heerlijke cheesecake met gezouten karamel en Toblerone stukjes is een ultieme guilty pleasure!

Teriyakisaus zelf maken
  • Bijgerecht
  • 15 min
  • 150 ml
  • *

Zelf deze Japanse teriyakisaus maak je met 6 ingredienten en is heerlijk in een wokrecept met vlees en/of groenten

Kip kiev quesadilla’s
  • Lunch recept
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze krokante quesadilla’s zijn een makkelijke en snelle variatie op de bekende kip kiev.

Gezonde ontbijt bananen split met yoghurt
  • Ontbijt recept
  • 10 min
  • 2 personen
  • *

Deze bananen zijn een gezond tussendoortje of ontbijt zonder schuldgevoel en varieer met verschillende toppings voor de afwisseling!

Mini flammkuchen met appel en geitenkaas
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 oventijd + 1 uur rijzen
  • 8 stuks
  • *

Deze kleine flammkuchen, of te wel tarte flambee, met krokante bodem en topping van appel en geitenkaas is lekker als borrelsnack.

Pita met kruidige kipballetjes en wortel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Broodjes gevuld met Indiaas gekruide gehaktballetjes van kip en wortelslierten

Zoete aardappel met sperziebonen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekkere combi van zoete aardappel, spek en bonen in één schaal

Spinaziesalade met mango en serranoham
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Met deze lichte en frisse salade van spinazie zet je een makkelijke en snelle lunch op tafel.

Karbonade uit de oven met cherrytomaten
  • Hoofdgerecht
  • 10 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Ideaal gerecht van aardappels, vlees en groente uit de oven om op tafel te zetten als er gasten mee-eten.

Risotto met courgette en basilicum
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Een lekkere vegetarische maaltijd van smeuïge risottorijst met courgette en verse basilicum.

Zalm piccata
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Zalmpannetje met een romige saus van bouillon met kappertjes en citroen

Pitabroodjes kip gyros
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Zelf gyros maken van kip met frisse groenten en muntsaus, en ook nog eens best gezond!

Rode uiensoep
  • Voorgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • *

Variant op de Franse uiensoep met rode uien en daardoor een tikje zoeter

Ovenschotel met gehakt en bladerdeeg
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • *

Lekker gehaktmengsel met groenten onder een knapperig dakje van bladerdeeg