gerechten

Glutenvrije choco sinaasappel cakejes
  • Bakrecept
  • 25 min + 30 oventijd + 10 wachten
  • 18 stuks
  • *

Deze zachte chocolade muffins met fudge zijn lekker smeuïg van binnen

Spaanse vis met serranoham
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Vis uit de oven met Spaanse ham, olijven en paprika. Lekker bij de tapas of samen met patatas bravas.

Krokante kip met bruschetta topping
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Gepaneerde kipfilets met een lekkere frisse topping van tomaatjes en basilicum

Quinoa salade met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 oventijd
  • 3 a 4 personen
  • *

Gezonde salade met quinoa, broccoli, kikkererwten en bomvol vitamines om je extra energie te geven.

Tofu sticks met boontjes sajoer
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voor een dagje geen vlees: krokant gebakken tofu met sperziebonen en rijst

Taco’s met kip en ananas
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Gekruide kip met frisse ananas en avocado in krokante taco schelpen

Bruschetta met pompoen
  • Voorgerecht
  • 25 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Een knapperig broodje met geroosterde pompoen en salie op een laagje geitenkaas. Klinkt goed toch?

Snelle tiramisu toetjes
  • Nagerecht
  • 30 min
  • 8 glazen
  • *

Super snelle tiramisu toetjes in een glaasje met laagjes room, lange vingers en frambozen.

Koolrolletjes met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 35 oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk koolhydraatarm ovenrecept voor Chinese koolrolletjes in tomatensaus gevuld met gehakt

Drie kleuren groenteschotel
  • Bijgerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 3 tot 4 personen
  • *

Leuk om te serveren als bijgerecht: schijfjes tomaat, courgette en aardappel uit de oven

Vegetarische regenboogsalade
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze kleurrijke salade met yoghurtdressing is een feestje op je bord!

Rijst met Oosterse garnalenspies
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 60 wachten
  • 2 personen
  • *

Garnalen gemarineerd in een oosterse marinade geserveerd met rijst en roerbakgroenten

Carpaccio bonbons met courgette
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Deze bol van carpaccio is een feestje om uit te pakken en is gevuld met o.a. courgette en gedroogde tomaat

Chocolade muffins met pecan
  • Bakrecept
  • 20 min + 25 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Makkelijke recept voor muffins met chocolade en pecannoten, lekker voor bij de koffie of om te trakteren.

Pastaschelpen met ricotta
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 min oventijd
  • 2 tot 3 personen
  • *

Vegetarische gevulde cognilioni schelpen met ricotta en paprika in een tomatensaus

Quinoa salade met frisse zalm
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Gezonde salade met quinoa en gebakken zalm gemarineerd in limoen

Varkenshaas met spek en ricotta
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Stukje varkenshaas omwikkeld met spek met frisse ricotta en paprika, lekker met wat groenten en aardappeltjes.

Oreo valentijn pops
  • Tussendoortjes
  • 45 min
  • 13 stuks
  • *

Lolly’s van Oreo koekjes met een chocolade laagje en versiering, ook leuk om cadeau te doen!

Erwten stamppot met pittige hamblokjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Een heerlijke combi: smeuïge aardappelpuree met erwtjes en pittige gebakken hamblokjes

Broodje ragout met ham
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Dit gevulde broodje met ragout kun je eten als een lichte maaltijd of een uitgebreide lunch.

Krokante gepaneerde garnalen met dip
  • Hapjes en snacks
  • 40 min
  • 15 stuks
  • *

Gefrituurde garnalen in een krokant jasje met kokos en limoen geserveerd met een frisse mango dip.

Zelfgemaakte mayonaise
  • Bijgerecht
  • 5 min
  • 1 kommetje
  • *

Stap voor stap zelf mayonaise maken, als je het eenmaal hebt gedaan wil je niet meer anders.

Wortelsoep met chorizo kruim
  • Voorgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Deze zachte en zoete soep van wortels is heerlijk in combinatie met de iets zoute kruimels van Spaanse chorizo worst

Zalm curry met paksoi
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

In 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel? Dat kan met deze romige curry met zalm, paksoi en rijst.