Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba’s, courgettesoep, bruschetta’s en spaghetti aglio olio.
Smaakvolle herfstsalade met walnoot, vijgen en blauwe kaas geserveerd in een bakje van parmaham
Heerlijke frisse salade met geitenkaas, basilicum en aardbeien gemarineerd in balsamicoazijn
Recept voor gezonde en lekkere soep met erwtjes, waterkers en prei, in 20 minuten op tafel
Een aanrader: grote gevulde champignons met pesto, kaas en pijnboompitten ook lekker bij de tapas
Plakken courgette en garnalen in een knapperig jasje van glutenvrij beslag geserveerd met een dipsausje.
Een lekkere puree van tomaten en aubergine uit de Marokkaanse keuken die zowel als voorgerecht als bijgerecht opgediend kan worden
Heerlijk Grieks voorgerecht met tzatziki, feta en zongedroogde tomaatjes
Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat
Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.
Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.