Paprika kun je heel makkelijk en lekker verwerken in verschillende recepten, bijvoorbeeld in een Oosterse roerbak, paprikasoep, quiche, ovenschotel of rauw in een salade. Of maak eens gevulde paprika met rijst, gehakt of quinoa. Paprika brengt niet alleen veel smaak aan je gerecht maar is ook nog eens heel gezond. In dit overzicht vind je alle recepten met paprika op een rijtje.
Deze heerlijke pastasalade met gerookte zalm en lekker veel groenten is een fris gerecht voor bij de bbq of gewoon als zomers hoofdgerecht
Vegetarisch gevulde paprika’s met risotto en zoete aardappel, lekker veel groentjes dus
Deze mini taartjes van filodeeg zijn leuk om uit te delen of bij de rijsttafel
Dit Mexicaanse ontbijt van wraps met bonen in tomatensaus en gebakken ei tover ik om tot een heerlijke lunch of avondmaal
Een broodje shoarma maar dan met een extra portie groenten en een frisse dressing en ook nog best gezond!
Deze snackpaprika’s met romige vulling van roomkaas en pijnboompitten zijn heerlijk in combinatie met ontbijtspek. Lekker op de BBQ of in de grillpan.
Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!
Heerlijke soep van tomaat en paprika in combinatie met krokant gebakken spekjes
Vegetarische ovenschotel uit Mallorca met laagjes van gegrilde groenten en aardappeltjes in tomatensaus
Lekker van de BBQ of uit de pan: kruidige kip met paprika en mais met een romige avocado dip.
Lauwwarme maaltijdsalade van Chinese kool met gegrilde kip en een heerlijke Oosterse pindadressing
Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!
Deze zoete aardappels uit de oven met pulled chicken en avocado vormen een makkelijke en gezonde maaltijd.
Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.
Dit broodje met pittige kipstukjes, komkommer en sla is ideaal als snelle maaltijd.
Deze gezonde quinoa met garnalen, sperziebonen en paprika vormt een lekkere en gezonde maaltijd voor elke dag.
Super makkelijk recept voor gevulde tortilla wraps met krokante kipschnitzel, puntpaprika en een licht pittige yoghurtsaus
Vegetarisch gerecht van knapperige taco’s gevuld met geroosterde bloemkool en paprika in romige saus