Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Grootste Jumbo van Nederland opent haar deuren

Zoals je wellicht hebt gehoord of gelezen gisteren waren er speculaties dat de grootste Jumbo van Nederland op de Pier in Scheveningen zou worden geopend. Maar hij is veel dichterbij dan je denkt! Het ging namelijk om een mediastunt en de Jumbo opent vandaag haar deuren op www.jumbo.com .
 
Op deze gloednieuwe website kun je nu online je boodschappen bestellen. Online boodschappen doen wordt steeds populairder en is super handig. Je klikt aan wat je allemaal nodig hebt en daarna kun je het ophalen bij een van de pick up points. Zo kun je meteen nadat je op leukerecepten.nl een lekker receptje hebt uitgezocht je boodschappen bestellen op www.jumbo.com .
 
Zelf ga ik meestal na mijn werk boodschappen doen maar eigenlijk wil ik zo snel mogelijk naar huis. Ik heb honger en wil snel aan tafel. Met de komst van de online winkel van de Jumbo gaat dit een stuk sneller. En nog een voordeeltje is dat je geen chocolade snack bij de kassa meeneemt
 
Doen jullie wel eens online boodschappen?
 

Reacties

Laat je reactie achter

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×