Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Grootste Jumbo van Nederland opent haar deuren

Zoals je wellicht hebt gehoord of gelezen gisteren waren er speculaties dat de grootste Jumbo van Nederland op de Pier in Scheveningen zou worden geopend. Maar hij is veel dichterbij dan je denkt! Het ging namelijk om een mediastunt en de Jumbo opent vandaag haar deuren op www.jumbo.com .
 
Op deze gloednieuwe website kun je nu online je boodschappen bestellen. Online boodschappen doen wordt steeds populairder en is super handig. Je klikt aan wat je allemaal nodig hebt en daarna kun je het ophalen bij een van de pick up points. Zo kun je meteen nadat je op leukerecepten.nl een lekker receptje hebt uitgezocht je boodschappen bestellen op www.jumbo.com .
 
Zelf ga ik meestal na mijn werk boodschappen doen maar eigenlijk wil ik zo snel mogelijk naar huis. Ik heb honger en wil snel aan tafel. Met de komst van de online winkel van de Jumbo gaat dit een stuk sneller. En nog een voordeeltje is dat je geen chocolade snack bij de kassa meeneemt
 
Doen jullie wel eens online boodschappen?
 
3 x koolhydraatarm
  • Hoofdgerecht
Gevulde aubergines met gehakt
  • Hoofdgerecht
Enchilladas van courgette
  • Hoofdgerecht
Kip ketjap salade
Laat hier je reactie achter
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Reacties (0)

gezonde recepten

Verzameling met makkelijke en gezonde recepten die niet alleen goed voor je zijn maar ook vooral lekker en leuk! Want gezond hoeft echt niet saai of minder smakelijk te zijn. En deze recepten bevatten bovendien veel groenten, vezels, vitamines en voedzame ingredienten, precies wat jij nodig hebt. Van gezonde ovenschotels tot ontbijtjes en verantwoorde snacks.

Parelcouscous met broccoli en zalm
Courgette spaghetti met halloumi
Salade met gerookte zalm en aardappeltjes
Quinoa soep met zoete aardappel
Courgettespread