Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Ik mag een compleet BBQ pakket van De Barbecueboer weggeven!

Zodra het zonnetje schijnt en de temperaturen hoger worden krijg ik zin om te barbecueën. Lekker gezellig met vrienden of familie met een spiesje, salade en natuurlijk een wijntje.

Een barbecue vraagt wel om de nodige voorbereiding. Veel boodschappen doen, vlees marineren, salades maken, barbecue schoonmaken en natuurlijk de afwas. En wat als je die tijd niet hebt of gewoon lekker makkelijk wil doen? Dan bied De Barbecueboer uitkomst!

Je kunt makkelijk online op www.debarbecueboer.nl Je bestelling doorgeven. Ze hebben verschillende pakketten met vis, ambachtelijk vlees, vega, halal en zelfs glutenvrij die je ook p.p. kunt aangeven. Zelf koos ik voor het luxe vlees pakket met o.a. Biefstuk, spareribs, varkenshaas saté en verse burgers. Het vlees was heerlijk, lekker mals en smaakvol gemarineerd. Verder kreeg ik 6 verse salades zoals pastasalade, eiersalade en komkommersalade. Genoeg keuze dus!

En om het pakket compleet te maken stokbroden, kruidenboter en verschillende sauzen. Om de afwas hoef je je ook niet druk te maken, alle meegeleverde borden en het bestek komen ze vies ophalen. Net als de gas BBQ.

Winactie
Nog meer goed nieuws: ik mag een BBQ pakket van De Barbecueboer naar keuze voor 12 personen verloten onder mijn bezoekers (barbecue dient doordeweeks plaats te vinden)! Super gaaf toch! Wat moet je daarvoor doen: laat een reactie en een geldig email adres hieronder achter en vertel waarom jij dit barbecue pakket wil winnen. Misschien heb je binnenkort een verjaardag, een borrel met collega's of wil je iemand verrassen. Laat het me weten en op 11 juni 2016 kies ik een winnaar. Hij of zij krijgt een mailtje hierover.

Tip: kijk ook op de Facebookpagina van De Barbecueboer voor nog meer leuke acties!

Deze winactie is afgelopen en de winnaar is geworden: Quirien! Zij heeft inmiddels een mailtje ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen.

Reacties

Laat je reactie achter

D
Danielle 8 juni 2016 om 06:46

Hallo Sandra, Graag zou ik mijn man en familie willen verrassen met het BBQpakket. Hij is gek op BBQen. Hij verdient het om even extra in het zonnetje gezet te worden aangezien hij de laatste tijd erg veel voor mij doet. We verwachten binnenkort een drieling en ik kan niet zoveel meer. Daarnaast staat mijn familie ook voor me klaar. Nu nog even genieten van BBQ en het mooie weer straks hebben we onze handen vol met baby's en flesjes? Ik weet zeker dat mijn man hier blij mee zal zijn en dan kan ik hem op een leuke manier verrassen. Nu ik met verlof ben heb ik tijd om je site elke dag even te bezoeken. Ik ben fan wat een leuke en lekkere recepten! Ga zo door! Groetjes Danielle

L
Laurette 8 juni 2016 om 07:12

Op 16 juli vieren mijn vriend en ik onze verjaardag en dat we 8 jaar bij elkaar zijn. Op deze dag ga ik hem ook ... ........ vragen. Daar past een gezellig bbq wel bij :)

D
Danielle 8 juni 2016 om 07:40

Hallo Sandra, Graag zou ik het BBQ willen ontvangen om mijn man te verrassen!! Hij is de laatste maanden vooral mijn steun en toeverlaat en op deze manier kan ik hem daarvoor bedanken!! Binnenkort verwachten wij een drieling en daardoor kan ik niet meer alles doen wat ik normaal wel zou doen. Nu het weer het weer toelaat is mijn man regelmatig te vinden achter zijn BBQ. Dat is zijn hobby in de zomer. Ik zou hem erg verrassen met zo'n pakket. Dan nodigen we ook mijn familie uit die altijd, en zeker nu en straks voor ons klaar staat. Nog even genieten want straks hebben we onze handen vol met baby's en flesjes???. Wat een leuke site met inderdaad leuke en lekkere recepten heb je! Ga vooral zo door! Groetjes Danielle

SE
Simone Engels 8 juni 2016 om 07:41

Vrienden van ons hebben sinds kort een huis gekocht en ik zou hen graag willen verrassen met een bbq in het nieuwe huis! Zij krijgen binnenkort ook een baby dus het zou leuk zijn om voor die tijd nog een keer met onze vriendengroep te kunnen bbqe!

B
Belinda 8 juni 2016 om 08:15

Hoi Sandra. Wat een leuke winactie. Ik zou graag mijn ouders willen verrassen. Ze gaan volgende week op vakantie maar dan is het niet echt bbq weer. Groetjes Belinda

F
Fran 8 juni 2016 om 08:38

Wat leuk! Ik zou graag het barbecuepakket winnen omdat we op 3 juli voor het eerst sinds jaren weer een bbq voor onze familie hebben bij ons thuis nadat we een aantal jaren minder contact hebben gehad. Dit pakket past daar precies bij.

S
Sharon 8 juni 2016 om 10:07

Ik zou dit pakket heel graag willen winnen! We geven binnekort een bbq voor alle mensen die ons geholpen hebben om ons nieuwe huisje helemaal op te knappen. En hoe kan dat nou beter met een bbq waarbij alles zo goed verzorgd is en je er zelf amper omkijken naar hebt :)

K
Kim 8 juni 2016 om 10:19

Het zou echt ge-wel-dig zijn dit te winnen! Mijn vriend en ik krijgen 1 juli de sleutel van ons nieuwe huis, nadat we weer 4 maanden bij m'n ouders hebben gewoond omdat ons huis al verkocht was. Het lijkt me geweldig om ons nieuwe huis (en tuin) in te luiden met een heerlijke barbecue voor onze vrienden en familie! Geweldig begin van onze zomer en de nieuwe fase van ons leven. Ik duim!

P
Petra 8 juni 2016 om 10:20

Het zal leuk zijn om de bbq pakket te winnen Om eens een keer met mijn collega,s te bbq Wij werken in de keuken en restaurant van een verpleeghuis een keer niet hoeven te zorgen voor alles lijkt ons top

KR
Kim Robert 8 juni 2016 om 10:41

Lieve Sandra, Letterlijk al mijn heerlijke gerechten komen van jou site af. Dat maakt gevarieerd en gezond eten wel héél makkelijk! En wat zou dit BBQ pakket toch een uitkomst zijn! Wij hebben binnenkort een barbecue met veel vrienden bij ons in de tuin, omdat wij gaan verhuizen. Vandaar een leuk afscheid tuinfeest. Jij zou onze dag meer dan compleet maken! :) ( Je recepten blijf ik toch wel van je pikken hoor, of ik nou win of niet ;) ) Groetjes Kim

LV
Lenneke Versloot 8 juni 2016 om 10:46

Wat een leuke winactie met dit weer! Wij bezoeken regelmatig deze website. Heerlijke en makkelijke recepten! Nu is deze maand mijn man jarig en wilden we al een bbq geven voor vrienden en familie, mede als dank voor de hulp bij verhuizing en verbouwing toen ik hoogzwanger van onze dochter was. Winnen zou natuurlijk ontzettend leuk én lekker zijn! ☀️

m
mieke 8 juni 2016 om 11:26

Ik wil graag meedoen met deze actie, om mijn vader te bewijzen dat bbq wel lekker is. Hij houd ontzettend van vlees en gezamelijk eten, maar niet met een bbq. Hij is bang dat het vlees niet gaar is en of verbrand is. Ik zou hem graag willen verrassen met mijn bbq kunsten en hem laten genieten van een goed en lekker eten.

M
Marinda 8 juni 2016 om 12:23

Ik ben zelf volgende week vrijdag jarig. Zou graag met de familie barbecueën en dit pakket maakt het natuurlijk wel heel ontspannen door alle boodschappen druk die wegvalt :)

I
Inge 8 juni 2016 om 13:13

Ik wil graag winnen om met vriendinnen mijn nieuwe eigen plekje in te wijden. Lekker hier op het gras bbq'en, wijn drinken en kletsen. Ook om ze te bedanken voor alle hulp in het moeilijke afgelopen jaar.

CD
C. Dijkstra 8 juni 2016 om 13:13

Wauw! Dat zou echt super zijn om daarmee de 1e verjaardag van ons zoontje te vieren. Wat een feest zou dat zijn!

WB
Willeke Bosch 8 juni 2016 om 13:16

Gezellig met man, zussen en zwagers barbequen?? Het zou erg leuk zijn als ik hun daarmee kan blij maken! Wat een leuke en lekkere recepten staan er op jou website, ik probeer elk weekend een bakkunst uit...aankomend weekend wordt het de appel-roomvlaai.

JK
Jenny van Kempen 8 juni 2016 om 13:24

Ik zou heel graag mijn verjaardagsvisite willen verrassen met een heerlijk barbecuefeestje. Dat zou een grote verrassing worden dan! Ik ben de 28e juni jarig?

Ct
Christa theuvenet 8 juni 2016 om 13:25

Met mijn buren. Ben deze maand helemaal klaar met behandeling. Ben kankervrij. ?

AO
Annemieke van Osnabrugge 8 juni 2016 om 13:26

Ik doe graag mee met deze winactie. Mijn dochter vertrekt binnenkort (4 juli) voor 3 maanden naar Canada en dan viert ze haar verjaardag (31 juli) dus niet thuis. Hoe leuk zou het dan zijn om een vervroegd verjaardagsbbg/goede reisfeestje te geven. Ik heb zelf geen bbg dus met zo'n pakket zouden we in 1 klap klaar zijn.:)) Ik heb er nu al zin in om haar met dit te verrassen.

L
Lizelot 8 juni 2016 om 13:27

Lijkt me geweldig om het barbecuepakket te winnen! Lekker samen eten in de nieuwe tuin, die natuurlijk op geen betere manier kan worden ingewijd dan met zo'n verzorgde barbecue :)

Cm
C muller 8 juni 2016 om 13:32

Wij krijgen 24 tm 27 juni 10 spanjaarden ( allemaal vrijwilligers) te logeren ter ere van een open dag. Zou supergoed uitkomen zo n barbequepakket :)

S
Sanne 8 juni 2016 om 13:34

Ik wil mijn lieve moeder verrassen met een verrassings BBQ! Zij heeft een moeilijke periode achter de rug door dat zij een aantal jaar geen werk had of werk waar zij het niet naar haar zin had. Nu heeft zij eindelijk en totaal onverwachts op 50+ leeftijd nog een vast contract weten te bemachtigen bij een bedrijf waar zij het hartstikke naar haar zin heeft met lieve collega's. Het geld stroomt bij mij als student er harder uit, dan dat het er in komt dus zo een BBQ organiseren als verrassing lijkt me geweldig leuk om te doen! :)

Ss
Sandra stuivenberg 8 juni 2016 om 13:34

Mijn zoon wordt 13 volgende week, hij wil graag bbqen met zijn vrienden.

e
elly 8 juni 2016 om 13:35

Graag wil ik dit bqq pakket winnen , zodat ik mijn man kan verrassingen op vaderdag omdat hij ook zo super lief is.maak ook altijd graag jouw recepten klaar :) en krijg ook altijd van jouw een antwoord en bij anderen niet vindt jouw ook super lief grtjes elly en ga zo door met je heerlijke recepten top

L
Lin 8 juni 2016 om 13:37

Wat en leuke actie met dit heerlijke weer. Hoe leuk zou het zijn om onze vrienden, onder het genot van deze heerlijke bbq, het geweldige nieuws te vertellen dat wij ons eerste kindje verwachten!

IS
Ingrid van de Sande 8 juni 2016 om 13:40

Mag ik ook gewoon meedoen omdat het altijd leuk is om wat te winnen ;-) ? En het meteen een goede rede is om dan gezellig een hoop vrienden uit te nodigen!

AV
Annemiek Verstappen 8 juni 2016 om 13:41

Lijkt me super voor als onze oudste dochter slaagt, dat is wel een goeie reden voor een heerlijke bbq met familie! En dan niet zelf hoeven voorbereiden en opruimen maar alleen maar genieten van ons feestje met z'n allen!

J
Judith 8 juni 2016 om 13:45

Wat een top winactie! Niks fijners dan op een vrijdagmiddag gezellig met vrienden te BBQen bij ons achter in het park :-)

R
Ramona 8 juni 2016 om 13:45

Omdat ik mijn man en stiefzonen heel graag hiermee zou willen verrassen, omdat zijn zonen in de vakantie drie weken bij ons zijn.

KD
Kerry van Dinther 8 juni 2016 om 13:45

Leuk en lekker! We hebben pas een huis gekocht en willen onze familie uitnodigen om te komen barbecuen, als soort housewarming!

AP
Anda du Pre 8 juni 2016 om 13:50

Op vrijdag 17 juni ben ik jarig. Na een paar maanden van ziekte , ziekenhuis, operaties nu weer aan de beterende hand. Om iedereen te bedanken voor de goede zorgen( o.a. koken voor ons), wil ik graag op mijn verjaardag iedereen bedanken. Hoe leuk zou dat zijn door ze uit te nodigen zonder zelf te hoeven koken!

PH
Paula van Huijgevoort 8 juni 2016 om 13:51

Ik wil graag mijn buren bedanken voor hun hulp bij het schilderen en laminaat leggen. Ze wilde er niks voor hebben. Dus ik wil ze graag bedanken door een lekkere bbq te geven.

AZ
Anja van Zwietering 8 juni 2016 om 13:54

Op 2 juli kan ik mijn nieuwe pup WallE uit Curaçao op Schiphol ophalen. WallE is als een paar weken oude pup, net als zijn zusje Eve, voor een hekwerk neergelegd. Stichting DOG heeft ze opgevangen, geënt, ontwormd, gechipt en verzorgd tot een adoptiepersoon zich meldde. En voor WallE ben ik dat. En omdat ik geen familie, kinderen of partner heb zou ik dat heel graag met mijn vrienden met een bbq willen vieren. Ik ben namelijk gek op bbqen maar voor jezelf doe dat eigenlijk nooit. So please laat mij de bbq winnen. Een leuke foto hiervan samen met vrienden en WallE komt zeker jouw kant op. Als ook naar Curaçao Stichting DOG. Die zo'n goed werk verrichten.

S
Samantha 8 juni 2016 om 13:57

Ik zou heeeeel graag willen winnen en daarmee mijn moeder verrassen. Zij heeft een paar zware jaren achter de rug en zou haar graag in het zonnetje willen zetten :)

Cw
Corrie van de wijngaard 8 juni 2016 om 13:57

Ik doe heel graag mee met deze win actie lijkt me heerlijk

M
Miranda 8 juni 2016 om 13:58

Ik wil mijn ouders verrassen omdat ze er altijd voor ons en mijn zus en haar gezin zijn. Oppassen op de kleinkinderen of huisdieren, klussen in huis, niks is te gek. Ik vind dat ze wel een overheerlijke bbq hebben verdiend.

S
Samantha 8 juni 2016 om 13:59

Ik zou heeeeel graag willen winnen en daarmee mijn lieve moeder verrassen. Mijn moeder heeft een paar zware jaren achter de rug en zou haar graag hiermee in het zonnetje willen zetten. Wat is dan mooier dan een bbq waar zij zelf helemaal niks voor hoeft te doen :) Ontzettend leuke actie !!

kR
kim Reinink 8 juni 2016 om 14:01

Lijkt me super om mijn man, schoonvader, schoonmoeder, bonusschoonmoeder, schoonzusje, goede kameraad en vriendin, oom en tante en onze dochter te winnen, en hun allen te verrassen. Voor ons gezin zijn zij afgelopen periode onmisbaar geweest, terwijl wij door een diep dal zijn gegaan. Vooral toen wij dachten alles te hebben gehad. Kwam er onverwachts een klap. Die wij gelukkig positief hebben weten op te pakken. Zonder hun steun, was dit niet mogelijk. Ze houden allemaal wel van een heerlijke en gezellige bbq. Dan hoef ik met mijn zwangere buik alleen maar te genieten van ons bijzondere gezelschap<3

EE
Erica van Engelenhoven 8 juni 2016 om 14:01

Zou graag winnen om samen met mijn vriendinnen van de bbq te genieten want van de zomer zien we elkaar weinig omdat iedereen dan op vakantie is.

FJ
Francesca de Jong 8 juni 2016 om 14:01

Omdat we een bbq aan het plannen zijn voor de collega's (met partners) van mijn man bij ons thuis. Om zo het team te bedanken en te zorgen voor een nog betere team spirit. Dus alle hulp, extra's of tips is welkom.

QT
Quirien Tukker 8 juni 2016 om 14:02

Mijn vriend loopt al een paar weken thuis met zijn meniscus en hierdoor moesten wij afgelopen weekend zijn verjaardagscadeau (weekendje Berlijn) annuleren. Misschien is dit bbq pakket dan toch wel heel leuk om voor hem te winnen en gezellig met wat vrienden te bbq'en.

AB
Anne Broeze 8 juni 2016 om 14:03

Dat zou geweldig zijn om onze families te verrassen met een heerlijke bbq omdat wij zwanger zijn van ons eerste wondertje en ons altijd gezegd dat dat niet zou kunnen vanwege mijn nierziekte waar ik al jaren voor dialyseer en mijn man zijn open rug. Na veel negatieve geluiden en operaties in het ziekenhuis kregen we uiteindelijk groen licht en zijn we nu toch zwanger! Heel spannend allemaal want ik ben de tweede in het academisch ziekenhuis die zwanger is en dialyseert. Het is extra vermoeiend en risico's zoals zwangerschapsvergiftiging/ groeivertraging en vroeggeboorte liggen op de loer en de dokters verwachten ook de baby eerder te moeten halen. Met deze bbq zouden wij onze beide families willen bedanken voor het helpen met het vele klussen en dat we spulletjes hebben kunnen lenen voor ons wondertje omdat we zelf niet zoveel energie hebben om alles zelf te doen! Wij houden erg veel van ze en een heerlijke bbq is dan super om ze te bedanken hiervoor!

I
Inge 8 juni 2016 om 14:07

Ik ben volgende week 5 jaar getrouwd! Ik heb eerlijk gezegd nog niets gepland (schaam schaam) maar lekker bbqen met familie en vrienden zou wel een perfect feestje zijn!

ch
corrie hania 8 juni 2016 om 14:10

Ik zou hem graag willen winnen omdAt myn dochter en het gezin geregeld hier eten omdat ze hun woning aan het opknappen zyn .nu vind ik hIer heel te eten en makkelijk maar luk myn ook heerlik om verwend te worden

J
Judith 8 juni 2016 om 14:11

Waarom ik het pakket moet verdienen? Vorig jaar zijn wij samen gaan wonen. Onze familie en vrienden hebben ons flink geholpen. Maar we hebben ze nog nooit echt bedankt. Dit wilden we al doen met een barbecue, maar nu ik deze actie zie, komt het natuurlijk mooi uit! ?

J
Jennie 8 juni 2016 om 14:13

Lijkt mij leuk met collega's. Ons budget voor een teamuitje is namelijk heel laag. En een bbq is voor iedereen leuk.

M
Miriam 8 juni 2016 om 14:14

Lijkt me heerlijk voor bij de verjaardag van mijn zoontje?. Dan kan ik er zelf ook lekker relaxed bij gaan zitten en hoef ik lekker niks te doen?. Dat zou super zijn???

M
Mariska 8 juni 2016 om 14:14

Al enkele moeilijke jaren achter de rug. Nu er stilletjesaan een einde in zicht is wil ik de mensen die me in de moeilijke dagen gesteund hebben bedanken. Verder is er een jarig die een leuke verjaardag verdiend, alleen kan ik die niet altijd geven (ziekte en geld)

ik
isabelle de koster 8 juni 2016 om 14:16

Dit jaar zijn mijn grootouders alweer 60 jaar getrouwd. Ondanks hun leeftijd zitten ze overal nog behalve achter de geraniums. Wij als (klein) kinderen zijn onwijs trots op hoe goed ze voor elkaar zorgen & Hoe gelukkig zij de hele familie maken. Dat moet gevierd worden!

CB
Carolien Bazuin 8 juni 2016 om 14:20

Graag zou ik winnen om een gezellige bbq in mijn straatje te organiseren. We hebben ontzettend fijne buren waarmee we kunnen lachen en huilen (als t eens moet), in ons straatje staat iedereen voor elkaar klaar om elkaar te helpen. Er zijn nu 2 nieuwe stellen komen wonen en die wil ik dan ook graag uitnodigen op onze straat-bbq om ze te laten "inburgeren".

M
Marit 8 juni 2016 om 14:27

Binnenkort is mijn schoonzusje jarig. Ze hebben net een nieuwe tuin maar bbq-en ho maar! En nou willen wij ze naar net ff enthousiast voor maken en hoe leuk is het dan om te laten zien hoe gemakkelijk het kan zijn! En lekker natuurlijk ??

M
Marit 8 juni 2016 om 14:30

Mijn twee schoonzusje kunnen nog wel een lesje "gemakkelijk bbq-en" gebruiken, en laat nu net eentje binnenkort jarig zijn ? Ook haar broertje komt speciaal hiervoor overgevlogen dus een Hollandse bbq zal er ook zeker bij hem in gaan!!

am
astrid mulder-visser 8 juni 2016 om 14:32

ik zou graag dit pakket willen winnen daar ik 2 juni te horen heb gekregen dat ik dit jaar voor het eerst oma word en hier ben ik zoooooooo blijjjjj mee, dus graag dit pakket. groetjes Astrid

EP
Evelien Philipsen 8 juni 2016 om 14:33

Wat een fantastisch idee! Lijkt me supergaaf om te winnen. Ik ben pas getrouwd en het lijkt mij een heel leuk idee om al onze getuigen en aanhang uit te nodigen voor een BBQ met het pakket van De Barbequeboer om ze te bedanken voor de mooiste & geweldigste dag uit ons leven. Groetjes van Evelien en Walter Philipsen

M
Maaike 8 juni 2016 om 14:38

Gezegend dat ik geen reden heb, maar een bbq is altijd heerlijk en gezellig, gezellig met onze families of voor het voetbalteam bij het uitje.

Hn
Hermke niemans 8 juni 2016 om 14:46

Een verzorge bbq van de barbecue boer in combinatie met de lekkerste recepten, wat wil je nog meer, in juni dubbele verjaardag in huis, dat zet direct een supergoede sfeer

KE
Kelsey Elbertse 8 juni 2016 om 14:47

Ik ben 20 juni jarig en zou het heel leuk vinden om met mijn familie te genieten van dit heerlijk bbq pakket!!

JB
Jeanette Boers 8 juni 2016 om 14:51

Mijn ouders zijn eind 70 en hebben de afgelopen tijd heb nodige meegemaakt. Mijn vader heeft 18 jaar geleden een ongeluk gehad daaraan een dwarslaesie over gehouden. De afgelopen weken heeft hij plat op bed moeten liggen vanwege doorzitplekken maar het einde van het platliggen is in zicht. Veel zorgen voor beide ouders ook omdat mijn moeder niet zo goed ter been meer is. Wat zou nu leuker zijn om deze nare periode met een Bbq af te sluiten samen met kinderen en kleinkinderen. Zonder geregel, zonder afwas. Zonder gedoe...dat zou fantastisch zijn!?

AG
Antoinette van der Giessen 8 juni 2016 om 14:56

Ik ben 20 juli jarig, wil dan graag bbqen! Mijn vakantie naar mijn dochter in het buitenland gaat door omstandigheden niet door, daarom is dit een leuk verzetje voor mij en mijn familie!?

TH
T. Hiemstra 8 juni 2016 om 15:02

Ik zou dit barbecue pakket super graag willen winnen, omdat wij nu sinds 3 maanden in ons nieuwe huis op een nieuwe buurt wonen. Wij kennen hier eigenlijk nog niemand en het lijkt mij daarom heel leuk om de nieuwe buren uit te nodigen voor een barbecue, zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen.

CP
Cobie Pasterkamp 8 juni 2016 om 15:02

Te gekke actie... ik doe graag mee om te bbq'en met onze familie. We hebben er een heerlijke tuin voor dus succes gegarandeerd

MH
Monique ten Hoeve 8 juni 2016 om 15:24

Volgende week wordt ik 51 jaar maar dan ben ik met vakantie. Als ik terug kom wil ik zeker wat aan mijn verjaardag doen, zeker na die leuke surprise party van vorig jaar, georganiseerd door mijn schoonfamilie. Daarom wil ik hen verrassen met een bbq, om mijn verjaardag te vieren en hen te bedanken.

A
Antoinette 8 juni 2016 om 15:30

Gezellig barbecuen met de hele familie met minimale inspanning. "De Barbecueboer" ken ik nog niet , dus ik zou zeggen: "Kom ons verrassen"

m
melissa.vanmourik 8 juni 2016 om 15:33

Een heleboel mensen hebben mij de laatste tijd enorm gesteund in een moeilijke periode. Ik wil hen die er waren bedanken op een bijzondere manier. Hoe kan dat beter met een gezellige avond met elkaar?!

BG
Bep van Gemeren 8 juni 2016 om 15:34

Wat leuk! Ik zou deze prijs echt gebruiken om de familieband te versterken! Opa, oma, ouders, kinderen met aanhang. Dat wordt toch een super BBQ! Mijn dag zou niet meer kapot kunnen, vooral omdat mn vader van 83 in een verpleeghuis woont, even ontsnappen aan die zorg en genieten met je geliefden!

JL
Joyce Laan 8 juni 2016 om 15:38

Dat zou super van pas komen. Maandag 13 juni is mijn vriend jarig en zondag 19 juni wordt onze dochter alweer 3. We vieren het vrijdag de 17e. Een bbq is dan top, zelf niet uren in de keuken. Maar gezellig met zn allen er omheen.

C
Carlijn 8 juni 2016 om 15:53

Ik zou dit pakket erg graag willen winnen voor mijn familie. Om eindelijk weer een keer met de hele familie te kunnen bbqen. Mijn vader is weer redelijk opgeknapt van een hartinfarct dus zou hem graag willen verrassen!!

E
Eveline 8 juni 2016 om 15:55

Leuke actie! Ik zou graag zo'n bbq pakket aan mijn vader geven. Normaal regelt hij de bbq altijd en mogen wij meegenieten van al zijn werk...

Mr
Mich rapaille 8 juni 2016 om 16:03

Super... en om eerlijk te zijn... dan hoef ik eens niet zelf de bbq-en en al zeker nier in combinatie met de zoon zijn 11e verjaardag. 2 maal genieten dus.

M
Margot 8 juni 2016 om 16:15

Hallo Sandra ! Wat een super leuke actie zeg van die bbq ! Echt super handig en leuk ? Deze bbq zou echt ideaal zijn omdat 2 vriendinnen binnenkort een half jaar weg gaan naar het buitenland. Het zou super leuk zijn als we met alle vriendinnen een afscheidsfeestje met een heerlijke bbq kunnen organiseren ! Ben benieuwd ??

C
Claudia 8 juni 2016 om 16:23

Dat is nou eens een superleuke aktie! Wie wil dit winnen ?

cb
cindy bolleman 8 juni 2016 om 16:24

Voor een teambuildings dag samen met me collega's lijkt me dit een super afsluiter

C
Claudia 8 juni 2016 om 16:25

Iedereen natuurlijk. Maar ik stiekem ook?

D
Desiree 8 juni 2016 om 16:39

Hallo Sandra, Allereerst nog gefeliciteerd met jullie huwelijk. Jullie zagen er geweldig uit. Wekelijks maak ik wel een of meer van je lekkere gerechten. Afgelopen weekend weer een grote BBQ georganiseerd voor het familiefeest. Leuk dat jij zo'n mooi pakket mag weggeven is voor de winnaar natuurlijk een feest. Ik hoop nog lang van je vele recepten te mogen genieten. En een BBQ pakket is bij ons toch ook van harte welkom zeker met de vaderdag in zicht. Kan ik man en vaders zeker mee verassen.

Bs
Bernadette stokman 8 juni 2016 om 16:47

Wauw super!! Lijkt me geweldig om te vieren dat mijn zoon op zijn cito zijn havo score gehaald heeft! Na een paar mislukte jaren nu een jaar hard gewerkt en bijles toch gelukt! Groetjes Bernadette

Jp
Jolanda paters 8 juni 2016 om 17:00

Graag zou ik dit pakket winnen, om mijn moeder te verassen voor haar 75e verjaardag, na een jaar vol narigheid, er een knallende dag van te maken met haar naasten. Jolanda Paters

P
Paolo 8 juni 2016 om 17:09

BBQ op gas... vlees zonder smaak. Spiesjes van plofkip in E621 marinade, taaie tartaartjes zonder sap en goedkope aldi salades. Troep, hou het lekker voor jezelf

LH
Lena Holster 8 juni 2016 om 17:11

Op 15 juli word mijn lieve dochter Tamara Geluk 18 jaar en daarom zou ik graag een leuk feestje willen geven voor haar met vrienden en familie ....

BZ
Bibi van de Zande 8 juni 2016 om 17:11

Ik zou dit bbq pakket enorm graag willen winnen om 2 dingen: 14 juli heb ik mijn diploma uitreiking (Hbo) en vanaf 1 juli ga ik samenwonen met mijn vriend. We krijgen een prachtige tuin van 90m2. Eigenlijk zouden mijn ouders ons (ook familie en vrienden) trakteren op een bbq, maar hoe leuk zou het zijn om mijn ouders en andere belangrijke personen in mijn leven (in onze mooie tuin) te verrassen op de dag van mijn diploma uitreiking?

EN
Ellen Olde Nordkamp 8 juni 2016 om 17:16

Leuk om een keer met de (schoon) familie te doen! We hebben het daar al vaak over gehad maar het komt er nooit van...

D
Danielle 8 juni 2016 om 17:25

Binnenkort ben ik klaar met m'n studie, waar veel tijd en energie in is gaan zitten. En ik heb eindelijk, na het heel veel bezig zijn met mijn scriptie, weer tijd om leuke dingen te doen met vrienden en familie. Daarom zou ik hen graag verrassen met een heerlijke BBQ! Wie wordt daar nou niet blij van?!

AG
Ada Gerritsen 8 juni 2016 om 17:31

graag ik ben 19 juni jarig op een zondag ,dus leuk om te bbqen

A
Angelina 8 juni 2016 om 17:41

Een BBQ is een leuke manier om de familie en mij eindelijk kennis te laten maken! Dat wordt nu eindelijk wel tijd..

AS
Alice Smits 8 juni 2016 om 18:00

Wat een leuke prijs die zou ik graag willen winnen!

JB
Jolanda van den Brink 8 juni 2016 om 18:04

Zou super gaaf zijn om met vriendinnen een geweldige BBQ tehouden.we roepen het al paar jaar maar helaas nog steeds nika van gekomen.nu twee er zijn verhuist zou het nog leuker zijn om een avondje te gaan BBQ met ze allen dus ook eindelijk de mannen er is bij.

DW
Danielle Wiegand 8 juni 2016 om 18:14

Ik zou heel graag dat pakket winnen. Mijn vrienden hebben mij dit jaar zo goed geholpen met verhuizen en schoonmaken dat ik ze nog een bbq heb beloofd! Maar ja... Ga eens in je eentje al die boodschappen halen? Het zou echt een geschenk uit de hemel zijn! Ik ben heeeelllll benieuwd. Kom maar op met het mooie weer, dan kunnen we lekker barbeknoeien met fe liefste mensen op deze planeet! ???

D
Désirée 8 juni 2016 om 18:20

Wat leuk! We houden enorm van barbecuen met mooi weer. En het gezelligste is dat natuurlijk samen met vrienden. Ik vier over een maand mijn verjaardag en traditiegetrouw is dat een barbecue voor vrienden en familie. Het zou heel leuk zijn om dit een keer te mogen testen en proeven. Dan heb ik het een keertje makkelijk en meer tijd over voor de visite.

a
annelies 8 juni 2016 om 18:26

BURENAVOND!

A
Anne 8 juni 2016 om 19:08

Op 1 augustus ga ik starten bij een nieuwe werkgever. Daar heb ik heel veel zin in, maar ik neem na 9,5 jaar ook afscheid van mijn huidige werkgever. Omdat beide in hetzelfde pand zitten, zou ik graag een soort verbroederingsbbq willen geven. Want ik zal ook met mijn oude werkgever blijven samenwerken. En dit is een prima manier om de goede verstandhouding in ere te houden.

JP
Jantje Prijt 8 juni 2016 om 19:13

Mijn man word 2juli 70 jaar. Zou een mooi verrassing voor hem zijn. Maak vaak je lekkere recepten de hele familie smult ervan.

RV
Roeline Vaandering 8 juni 2016 om 19:18

Ik zou het leuk vinden om samen met onze buren ( 3 stellen met kinderen ) te winnen . We zijn jaren geleden in een dorp gaan wonen waar we niemand kenden . Maar we hadden geen betere buren kunnen krijgen . Altijd gezellig en Hulp waar nodig is. Super fijn .

J
Jolanda 8 juni 2016 om 19:40

Hoi Sandra, Dat zou dus helemaal geweldig zijn!! Wij willen binnenkort met alle ouders, ja je leest het goed,van mijn oudste dochter een barbecue organiseren. Ik en mijn man, haar vader met zijn vrouw, haar schoonmoeder met haar man en haar schoonvader met zijn vrouw. Hoe fijn en leuk is dat dat het allemaal zo goed gaat onder elkaar!! Dit zou dus heel goed uit komen. Groetjes Jolanda een trouwe volger van je site, ga zo door!!

LJ
Linda Jansen 8 juni 2016 om 19:49

gewoon omdat een barbecue zonder al het gedoe eromheen extra lekker is.

JJ
Judith de Jonge 8 juni 2016 om 19:55

Als het goed is is onze oudste zoon 16 juni geslaagd voor school zou super leuk zijn om dat te vieren met een bbq

A
Anniek 8 juni 2016 om 20:26

Na een rotjaar met gezondheidsklachten, bijna klaar met mijn studie en ik zou de mensen die mij ontzettend gesteund hebben willen bedanken met een bbq!

LW
Linda Witten 8 juni 2016 om 20:43

Jaa dat zou super leuk zijn. Ik ben over 2 weken jarig, zou erg leuk zijn om dan met de familie te bbqen! :)

W
Wies 8 juni 2016 om 20:49

Zou super leuk zijn voor de allereerste verjaardag van mijn dochter. Ze is op maandag jarig en zou fijn zijn als mams dan niet in de keuken moet staan om eten klaar te maken.

EH
Esther Hettema 8 juni 2016 om 21:25

Een bbq party voor iedereen waarvan ik houd lijkt me tof, Hoop dan ook dat ik eens een keertje bof. Want met een pakket van de barbecueboer is ieder feest compleet, en weet je zeker dat je heerlijk eet!

CV
Colinda Verhoeven 8 juni 2016 om 21:35

Ik wil graag de mensen bedanken die ons geholpen hebben met klussen en verhuizen. Binnen 1 week was de klus geklaard. Onbetaalbaar maar een bbq is een super bedankje.

Dv
Denise vuyst 8 juni 2016 om 21:39

Ow dat is echt super gaaf , ik ben 30 juni jarig en dit wordt de eerste verjaardag in mijn nieuwe huisje , zou super goed uitkomen samen met mijn huisgenoot whoehoe

d
doreen 8 juni 2016 om 21:51

Door mijn ziekte is mijn man mantelzorger geworden. Binnen kort wil hij met vrienden onze tuin inwijdien gun het hem!

DB
Danny van Bale 8 juni 2016 om 21:51

Kort geleden heb ik op het vrijgezellenfeest van een goede vriend een hoop nieuwe mensen ontmoet die nu al een hoop voor mij betekenen, met deze groep gaan we binnenkort barbecuen in mijn achtertuin en een bbq-pakket zou heel goed van pas komen!

PB
Patricia ten Brinke 8 juni 2016 om 21:52

Een heerlijk bbq pakket zou geweldig zijn!! 16 juni is onze oma jarig, en gaat mijn man hopelijk (eindelijk) zijn auto theorie halen! Het zou geweldig zijn als we op deze manier 2 feesten in 1 kunnen vieren met een heerlijke barbecue pakket van de barbecueboer!

MR
Masja. Rousch 8 juni 2016 om 22:07

Mijn zoon is 29 februari 12 geworden, ( en hij is dus maar 1 x in de 4 jaar echt jarig) helaas is zijn verjaardagsfeest niet door kunnen gaan omdat ik ( zijn moeder) in het ziekenhuis lag gedurende 3 weken. Het was en is een heftige tijd voor ons allemaal. Ik heb hem beloofd het feest in te halen, maar ben nog steeds niet goed genoeg om dit te regelen. Hij is gek op bbqen en daarom zou dit super zijn voor hem en zijn vriendjes. Kan hij toch feesten, zonder dat ik een week plat lig om bij te komen. En de dag maakt niets uit, eten moeten we toch allemaal..

FB
Femke de Bruyn 8 juni 2016 om 22:09

Om te vieren dat we gaan samenwonen, onze eerste aankoop samen was een BBQ! (Ja, die hebben we gekocht voordat we het huis in konden) We kijken uit naar gezellige avonden met familie en vrienden.

m
marga 8 juni 2016 om 22:20

Mijn nichtje gaat 23-7-2016 trouwen , zou leuk zijn om met wat familie te barbecue voor dat ze het ja woord geeft.

E
Eline 8 juni 2016 om 22:22

Mijn vriend wordt dinsdag 28 juni 40 jaar. Een bijzondere leeftijd en ik zou hem super graag verrassen met zo'n leuke bbq. Moet wel Geheim blijven he, dus mondje dicht hihi Ik ga heel hard duimen in ieder geval Fijne avond Groetjes Eline

m
mieta 8 juni 2016 om 22:30

Voor mijn dochter en haar gezin. De tuin heeft even op zich laten maar nu kan ze heerlijk vol op van genieten met haar gezin. Ze heeft een moeilijke periode door gemaakt door ziekte waarin ze nu eindelijk een diagnose heeft. Ik gun haar en haar gezin deze positieve opsteker.

R
Raymond 8 juni 2016 om 22:48

Ik wil graag een bbq pakket winnen omdat wij met onze familie altijd genieten van de leuke dingen in het leven. Mijn opa en oma zijn 80+ en we doen zoveel met ze. Weekendjes weg,dagjes uit. Ze genieten van ons en hun achterkleinkinderen. En wat is nou gezelliger dan een familie bbq.

m
marlies 8 juni 2016 om 22:58

Ik zou heel graag een bbq winnen voor de woning waar ik werk met mensen met een verstandelijke beperking!! Ze hebben de middelen niet om eens lekker te genieten van een uitgebreide bbq omdat hun portemonnee dit niet toelaat.. Het zou een geweldige avond voor ze worden!!

GH
G. Heemstra 8 juni 2016 om 23:10

Op 01 April 2016 zijn wij getrouwd, omdat mijn man binnenkort voor werk naar het buitenland wordt uitgezonden. Lijkt het mij leuk om met zijn goeie vrienden nog een afscheid Borrel/BBQ te geven! Zodat we nog even van zijn gezelschap kunnen genieten! Ooh en het is geen grap ;)

LH
Lioba Heidendael 8 juni 2016 om 23:24

Samen met 13 andere studenten (dat zijn 2 pers te veel, maar daar vinden we wel iets op) vorm ik een studententeam (T.E.S.T) van de TU Eindhoven, dat bezig is met het ontwikkelen van een biosensor die iets zegt over de nierfunctie. Maaaar wij houden ook allemaal van lekker eten. (iedere week kookt iemand voor de hele groep) Hoe leuk zou het zijn als wij ons prototype kunnen "vieren" met een overheerlijke BBQ!!? En als kers op de taart: zonder afwas! :)

MD
Melanie van Dongen 9 juni 2016 om 00:07

8 juli zijn mijn man en ik 3 jaar getrouwd zou leuk zijn om met mijn gezin mijn ouders en schoonouders dit te kunnen vieren met een heerlijke barbecue!!

MB
Maria de Bode 9 juni 2016 om 05:03

Ik zou de bbq graag willen winnen omdat het me heerlijk lijkt om mijn verjaardag eens te vieren zonder voorbereidingen en echt eens te kunnen genieten met mijn gasten ???

B
Brenda 9 juni 2016 om 06:17

Mijn dochter word 23 juni 10. Zou super gezellig zijn om na haar verjaardag de opa en oma 's uit te nodigen om te gaan bbq. Dat zou voor haar een top dag zijn.

DG
Daphne van der Giesen 9 juni 2016 om 06:35

Ik zou dit pakket heel graag winnen zodat ik mijn ouders en de rest van ons gezin in het zonnetje kan zetten met een fijne en lekkere avond

M
Miranda 9 juni 2016 om 07:17

Dit pakket zou een goed begin zijn als afsluiting van de brugklas van mijn oudste zoon! Zo kan hij met wat vrienden de vakantie gaan vieren en vieren dat het eerste jaar erop zit!!!

NH
Nadine den Hartog 9 juni 2016 om 07:18

Mijn vriend heeft zelf een bbq gemaakt van rvs. Ondanks het prachtige weer hebben wij hem nog niet uitgeprobeerd. Ik ben dan ook reuze benieuwd of de bbq het gaat doen. Genoeg reden voor een feestje

NK
Nancy Knubben 9 juni 2016 om 08:43

Mijn man wordt 47 jaar 22 juni, dit zou een leuke verrassing zijn!!

G
Geralda 9 juni 2016 om 09:47

Ik ben bijna klaar met mijn opleiding voedingsmiddelentechnologie. 21 juni krijg ik te horen of ik ben geslaagd en lijkt me leuk dit vieren met een barbecue! :)

VB
Vera van Bussel 9 juni 2016 om 13:59

Mijn vriend en ik verwachten binnenkort samen een huisje te hebben. Alle helpers, klussers en verhuizers willen we graag bedanken met een bbq. Het zou heerlijk zijn als we dat na al die drukte niet zelf hoeven te regelen!

D
Dien 9 juni 2016 om 15:03

♥ Ik wil wel dat barbecue pakket winnen... ♥ dan kan het smullen gaan beginnen! ♥ De zomer voor mij is moet je weten ♥ Heerlijk s ‘avonds buiten eten ♥ Lekker de barbecue aan ♥ En dan heerlijk bij dat vuurtje gaan staan ♥ Een hamburger of een kippenbout ♥ En een biertje erbij, het liefste ijskoud ♥ Een salade erbij en vooral veel fruit ♥ Nou zo, ziet een heerlijke avondje met het BBQ pakket van de Barbecueboer eruit!!

RS
Rob van der Sar 9 juni 2016 om 15:51

Ik wil graag in aanmerking komen voor het bbq pakket omdat ik een aantal mensen met deze bbq wil bedanken voor hun hulp tijdens onze ziekenhuisopname voor een niertransplantatie. (mijn dochter was donor en ikzelf de ontvanger) Ze hebben mijn vrouw , die normaal wel kan autorijden, maar door een slecht herstelde gebroken heup hier niet toe in staat is, regelmatig gereden van Ede naar Rotterdam. Anders was mijn vrouw deze 2 weken niet in staat geweest om ons te bezoeken in het ziekenhuis. Succes met je leuke website.

j
jo 9 juni 2016 om 20:46

Om mijn vrouw te verrassen, omdat zij degene is die altijd kookt, dan kan ik het een keer een dag overnemen met dit pakket

L
Liza 9 juni 2016 om 22:05

Ik zou de barbecue graag willen winnen voor mij en mijn vrienden, aangezien we al maanden een weekendje weg proberen te organiseren en dat dus niet lukt. Zou ik dit een leuke verrassing voor ze vinden!

FM
Femke Meijer 10 juni 2016 om 09:29

Ik wil mijn positieve moeder enorm graag wat positiviteit terug geven. Zondag 12 juni stond haar verjasrdags-bbq gepland. Wegens ziekte ziet ze de voorbereidingen ervan niet meer zitten, waardoor ze het heeft afgelast. Tijd om (doordeweeks) een mooie verrassing van De Barbecueboer klaar te zetten!

P3
Papa van 3 10 juni 2016 om 12:13

Ik zou graag winnen omdat mijn vrouw herstellende is van een zware operatie van 10uur lang, wij (mijn vrouw, ik en onze 3 jonge kinderen) zijn er wel even toe aan wat lekkers en ontspanning in deze tijd van herstellen.. we hebben nog lange weg te gaan maar een pitstop op zijn tijd is welkom! En wat is nou lekkerder en ontspannend als een gezellige BBQ! en als klapper op de vuurpijl is mijn vrouwtje ook nog Jarig aanstaande maandag (13-06).

EB
Esther van de Bos 10 juni 2016 om 12:18

Wil heel graag al mijn lieve dierbare familie en vrienden op een bbq uitnodigen want er is een hoop gebeurt en zou ze zo graag op deze manier bedanken voor alle hulp en steun♡

D
Dorien 10 juni 2016 om 12:32

Oo dit zou geweldig zijn voor ons! We zijn druk aan t verbouwen en hebben daarbij veel Hulp van lieve vrienden en bekenden! Je kunt ze natuurlijk niet genoeg bedanken, maar dit zou zeker bij hun in de smaak vallen!

CT
Conny Timmermans 10 juni 2016 om 12:34

Als verrassing voor mijn vader die binnenkort 80 wordt!

SD
Simone Dielissen- van Dongen 10 juni 2016 om 13:14

Wat een super leuke actie van barbecueboer!! Allereerst gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat een prachtige locatie. En ook de klokken mogen Luiden?! Wij zijn daar ook getrouwd! Ons zoontje wordt bijna 2 jaar. We vieren zijn verjaardag in het weekend maar er willen natuurlijk zijn grote dag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Dus een barbecue met de opa's en oma's en ooms en tantes is een super goed idee. Nu nog het zonnetje en dan is het helemaal compleet. Succes met je website en YouTube kanaal. Je hebt echt leuke en lekkere recepten!!

IT
Irma Tetteroo 10 juni 2016 om 14:12

Hoi, ik zou het pakket heel graag willen winnen voor mijn collega's. We zijn afgelopen september verhuisd en dat hebben helemaal zelf gedaan. Alle mensen hebben geholpen en daar zijn we super trots op. Wij houden de laatste vrijdag van de maand altijd een gezellig borrel met elkaar en het lijkt me super leuk als we nu een keer een BBQ kunnen organiseren. Ik vul de rest dan zelf aan zodat iedereen lekker me kan smikkelen

SV
Sabine Rutjes - van der Voorde 10 juni 2016 om 14:16

Ik zou graag de bbq willen winnen omdat wij altijd een leuk uitje organiseren met de neefjes en aanhang alleen wat een werk met al die kiddos haha. Als we dit winnen neemt de bqqboer dat werk ons uit handen :)

CS
Ciska Staal 10 juni 2016 om 14:38

Ik zou het graag winnen voor mijn ouders. Die staan altijd voor ons klaar met al hun kunnen. Ze passen op op al hun kleinkinderen en doen dat met liefde, hoe lastig of vermoeid het soms ook is.... Maar ook omdat mijn moeder net een nieuwe knie operatie heeft ondergaan en wij ze op deze manier wil verrassen en verwennen, maar vooral willen bedanken voor hun hulp en liefde.....

Er
Esmee roukens 10 juni 2016 om 15:39

Ik ben sinds januari samen met mijn nieuwe vriend, we hebben vorige week samen een barbecue gekocht. En ik heb hem nu sinds deze week kunnen overtuigen van het vieren van zijn verjaardag. Hij viert dus nooit zijn verjaardag, zijn ouders zijn in korte tijd overleden. Het lijkt mij dus daarom zo fijn als we zijn familie en mijn familie kunnen uitnodigen om samen het leven te vieren. Zou te gek zijn als we dan ook nog eens dit pakket winnen ?

D
Danielle 11 juni 2016 om 02:40

Ik zou hem heel graag voor mijn zoontje willen winnen. Hij vraagt deze afgelopen weken steeds wanneer we nou toch gaan "Barmiequen" haha. Hij wil zo ontzettend graag, en wij natuurlijk ook!

MH
Marijke Hofs 11 juni 2016 om 10:55

Ik zou graag de bbq compleet pakket willen winnen. Voor mijn vrienden we hebben een moeilijke tijd gehad en zij staan altijd voor ons klaar. Ik zou ze graag willen verrassen met een bbq want dat gaat er altijd in!!

A
Anita 11 juni 2016 om 10:57

Just in time?! 15 juni word ik 60??wat zou het leuk zijn om dat te vieren met een heerlijke BBQ!

HS
Helena De Smedt 13 juni 2016 om 12:36

Mijn examens zijn net gedaan, ideaal om een tuinfeestje inclusief een zomerse barbecue te geven met de vriendinnen! Ik zie het al helemaal zitten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×