Taco’s met kip en ananas

Gekruide kip met frisse ananas en avocado in krokante taco schelpen

Hoofdgerecht 30 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Bereid de taco's zoals op de verpakking staat aangegeven. Snijd de kip in kleine blokjes en kruid met de kruiden. Snipper de ui en fruit een paar min in een beetje olie of boter. Voeg de kip toe en bak 8 minuutjes mee tot hij gaar is. Snijd ondertussen de tomaatjes, avocado en ananas in stukjes.

  2. Vul de taco's met de gebakken gekruide kip en ui en met de tomaatjes, avocado en ananas. Pers de limoen uit en meng met wat peper en zout door de yoghurt. Schep wat van de limoen yoghurt over de taco's. Reken 2 a 3 taco schelpen per persoon als hoofdgerecht.

Heeft het gesmaakt?
63 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!