Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

basilicum

2 x gevulde croissants

  • Ontbijt
  • 20 min
  • 4 stuks
  • **

Deze croissants zijn gevuld met twee varianten hartige vulling en zijn perfect voor bij de lunch of brunch.

Frittata met broccoli

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 35 oventijd
  • 3 personen
  • *

Een ideale manier om restjes mee op te maken of om groenten in te verstoppen.

Pasta met spinazie en kabeljauw

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Romige pasta met spinazie en een stukje kabeljauw uit de oven met een krokant korstje

Visspies met basilicumsaus

  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 6 stuks
  • *

Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus

Toastjes met serranoham

  • Hapjes
  • 10 min
  • 10 stuks
  • *

Kleine hapjes om uit te delen met mozzarella, serranoham en tomaat

Salade met perzik en tomaat

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Een lekkere zomerse salade met zowel hartige en zoete smaken die heel goed samen combineren

Citroen courgetti met zalm

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • **

Frisse koolhydraatarme spaghetti van courgette in een romige saus met zalm uit de oven

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

Risotto met witte asperges en zalm
Asperge salade met geitenkaas
Zomerse noedelsalade met garnalen en mango
Quiche met gerookte zalm en asperges
Asperge salade met Hollandse garnaal