Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

bieslook

Frisse toast met Hüttenkäse en serranoham

  • Lunch
  • 10 min
  • 2 stuks
  • *

Deze geroosterde sneetjes brood met Hüttenkäse, cherrytomaatjes, rucola en serranoham zijn geschikt als lunch of snelle avondmaaltijd

Bloemkool Beignets

  • Hapjes
  • 25 min
  • 4 porties
  • **

Deze krokante bloemkool hapjes met frisse yoghurtsaus zijn heerlijk als snack of bij de borrel.

Toast met zalm en avocado spread

  • Ontbijt
  • 15 min
  • 3 porties
  • **

Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.

Broodje zalmsalade

  • Lunch
  • 15 min
  • 4 broodjes
  • *

Deze zalmsalade maak je met Hüttenkase in plaats van mayonaise. Een lekkere en gezonde lunch!

Huevos rancheros

  • Ontbijt
  • 45 min
  • 4 stuks
  • **

Dit Mexicaanse ontbijt van wraps met bonen in tomatensaus en gebakken ei tover ik om tot een heerlijke lunch of avondmaal

Vegetarische ei muffins

  • Lunch
  • 10 min + 30 min
  • 6 muffins
  • **

Deze gezonde, vegetarische ei muffins met geitenkaas zijn geschikt als tussendoortje of als gezonde lunch voor onderweg.

Gevulde snackpaprika met geitenkaas

  • Hapjes
  • 10 min + 15 oventijd
  • 10 stuks
  • **

Heerlijke borrelhapjes met romige geitenkaas, hartig spek en knapperige pijnboompitjes.

Gevulde eieren met avocado

  • Hapjes
  • 20 min
  • 8 porties
  • **

Een klassiek borrelhapje met een moderne twist van avocado.

Couscous met wortelballetjes

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 2 personen
  • **

Groene couscous met verse kruiden en vegetarische wortelballetjes

Courgetti met paddenstoelen en zalm

  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Spaghetti van courgette met een romige saus met zalm en paddenstoelen

Salades

Vind hier diverse recepten voor heerlijke salades. Een salade is snel, makkelijk, fris en gezond. Maak heerlijke combinaties met verschillende ingrediënten bijvoorbeeld geitenkaas, noten, druiven, tomaat, kip, appel, biefstuk, pasta of garnalen. Een salade kan gegeten worden als maaltijdsalade of is lekker als bijgerecht bij een stukje vlees of vis.

Perzik salade met krokante geitenkaas
Mexicaanse pastasalade met mais
Salade met falafel en mango
Kip teriyaki salade
Chimichurri salade met biefstuk