Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

bloem

Zelfgemaakte falafel met couscous

  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • ***

Deze kruidige balletjes van kikkererwten zijn heerlijk in combinatie met couscous

Citroen kokos cheesecake

  • Gebak en taart
  • 25 min + 70 min oventijd + opstijven
  • 12 personen
  • **

Een heerlijke frisse cheesecake uit de oven met een vleugje kokos

Bloemkool fritters

  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 12 stuks
  • **

Deze lekkere bloemkoolkoekjes zijn lekker als lunch of bijgerecht en ideaal voor kids om extra groenten binnen te krijgen

Aardbeienvlaai met banketbakkersroom

  • Gebak en taart
  • 60 min + 30 oventijd + rijzen en afkoelen
  • 12 personen
  • **

Deze vlaai met een romige vulling van banketbakkersroom en verse aardbeien is niet al te zoet en heerlijk op een zomerse dag

Ananas crumble van de Big Green Egg

  • Nagerecht
  • 20 min + 45 min bakken
  • 4 personen
  • **

Deze crumble maakt je op de BBQ, heerlijk als toetje na een gezellig avondje

Kokos cheesecakejes met mango crumble

  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • **

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Falafel burger met gegrilde paprika

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min
  • 3 stuks
  • **

Deze vegetarische burgers zijn gemaakt van kikkererwten die op smaak gebracht zijn met peterselie en citroensap.

Clafoutis met mango

  • Nagerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Dit Franse dessert bestaat uit fruit overgoten met een beslag gebakken in de oven

Babka met Nutella

  • Gebak en taart
  • 30 min + 40 oventijd + 75 rijzen
  • 12 plakken
  • ***

Babka is een luchtig zoet brood dat heerlijk is met een vulling van Nutella.

Spinaziesoufflé

  • Lunch
  • 30 min + 15 oventijd
  • 4-6 stuks
  • ***

Deze luchtige en hartige soufflés met spinazie zijn heerlijk zacht en lekker tijdens de paasbrunch

Mango crumble met kokos

  • Nagerecht
  • 20 min + 30 oventijd
  • 6 personen
  • *

Tropisch toetje van zoete mango en perzik onder een knapperig laagje crumble met een vleugje kokos

Romige rijstschotel met kip

  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • **

Rijst met kip en champignons in een romige saus met een krokant gegratineerd laagje bovenop

Ovenschotel met aardappel en falafel

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • **

Vegetarische ovenschotel met puntpaprika en balletjes falafel en een romige saus

Jachtschotel met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 3,5 uur stoven
  • 6 personen
  • **

Van deze ovenschotel met een laag stoofvlees, aardappelpuree en appel warm je zeker op!

Toad in the hole

  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 30 oventijd
  • 2-3 personen
  • **

Dit typisch Brits gerecht bestaat uit knapperige worstjes verpakt in een deeg van yorkshire pudding

Pasteitjes met stoofvlees

  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 3,5 uur stoven + 25 oventijd
  • 15 stuks
  • ***

Bladerdeeg hapjes met een vulling van stoofvlees, ook ideaal om een restje stoof mee op te maken.

Gehaktballetjes in roomsaus met champignons

  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Deze gekruide gehaktballetjes worden in een heerlijke zelfgemaakte roomsaus met champignons geserveerd. Lekker bij rijst of pasta!

Bloemkool gratin met kaas en noten

  • Bijgerecht
  • 20 min + 10 min
  • 2 personen
  • **

Bloemkool met een kaassausje onder een krokant laagje met noten.

Chocolade galette met kersen

  • Nagerecht
  • 25 min + 25 oventijd + 30 wachten
  • 4 stuks
  • **

Serveer deze zoete mini galettes als gebak bij de koffie of met wat slagroom of ijs als toetje

Aardappel kroketjes met amandelkorst

  • Bijgerecht
  • 40 min + 1 uur opstijven
  • 15 stuks
  • ***

Deze romige aardappel kroketjes met een krokante korst van panko en amandelen, zijn een heerlijk bijgerecht tijdens het kerstdiner.

Mini melanzane parmigiana

  • Voorgerecht
  • 30 min + 10 oventijd + 20 min wachten
  • 4 stuks
  • **

Een heerlijk voorgerechtje op basis van aubergine, mozzarella en tomatensaus

Speculaaswafels

  • Gebak en taart
  • 40 min
  • 10 wafels
  • **

Geef een lekkere twist aan je wafels met gemalen speculaas en kruiden

Bloemkool Beignets

  • Hapjes
  • 25 min
  • 4 porties
  • **

Deze krokante bloemkool hapjes met frisse yoghurtsaus zijn heerlijk als snack of bij de borrel.

Speculaas crumble taartjes met peer

  • Gebak en taart
  • 30 min + 25 oventijd
  • 6 stuks
  • **

Mini taartjes met een vulling van peer en amandelspijs en een krokante topping

Romige kippensoep met champignons

  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • **

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

1 2 3 4  Alles weergeven

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette